O stradă din municipiul Botoșani va fi modernizată prin PNDL

Cetățenii care locuiesc pe o stradă aflată la marginea municipiului Botoșani vor avea în sfârsit asfalt după ce ani la rând au făcut numeroase solicitări către primărie ca și strada lor să fie modernizată

O stradă din municipiul Botoșani va fi modernizată prin PNDL

Este vorba de strada Drumul Tătarilor pentru care municipalitatea a primit fonduri în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. Suma alocată pentru această investiție este de 6,281 milioane lei, drumul având o lungime de 2.100 de metri.

"Este o investiție care privește un drum situat la marginea orașului, dar de o importanță deosebită pentru noi ținând cont de densitatea populației din zonă și de riveranii care au făcut nenumărate solicitări vizavi de acest drum. Noi aveam pentru acest drum proiect tehnic, proiect care a fot înaintat Companiei Naționale de Investiții și astfel a primit finanțare alături de o serie de școli", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Municipiul Botoșani a mai primit bani prin PNDL pentru investiții la instituţii de învăţământ, relocarea unor grădinițe şi pentru lucrări în vederea autorizării la incendiu a școlilor.

Nu au fost însă alocați bani pentru reabilitarea Teatrului "Mihai Eminescu", unul dintre cele mai ample proiecte ale municipalității, pentru care nu a fost încă identificată până la această oră o sursă de finanțare pentru continuarea lucrărilor.

 

 

Spune-ne opinia ta