IMPORTANT! Programarea pentru examinarea teoretică, pentru obținerea permisului de conducere, se poate face online!
BOTOSANI

Botoșănenii care se pregătesc să devină șoferi nu vor mai fi nevoiți să se prezinte cu noaptea în cap la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, pentru a susține testarea teoretică în vederea obținerii permisului de conducere.

IMPORTANT! Programarea pentru examinarea teoretică, pentru obținerea permisului de conducere, se poate face online!

Începând de vineri, 10 martie, a fost introdusă programarea online. Astfel, fiecare persoană va ști exact ora la care trebuie să se prezinte pentru a susține testarea la sală.

Până acum, sute de persoane se adunau în zilele de marți și joi încă de la ora 04.00-05.00 pentru a prinde rând.

"Începând de astăzi dăm drumul la planificarea online și la examinarea teoretică. A durat un pic până am făcut programul, din resurse proprii. Planificarea se face din minut în minut, ca să nu mai fie nevoiți să vină oamenii de la ora 5.00. Noi vom examina toată lumea care vine. Cetățenii vor ști exact ora la care trebuie să se prezinte pentru a nu mai veni cu noaptea în cap", a declarat Dănuț Ciubotaru, șeful Serviciului Permise Botoșani.

Dacă vor fi persoane care nu vor avea posibilitatea să își facă programare online, acestea se vor putea programa la sediul Serviciului. 

Programare online se face și pentru înmatricularea vehiculelor și preschimbarea permiselor de conducere. 

 

 

Spune-ne opinia ta