Gaz cerut de zeci de cetățeni care locuiesc la marginea municipiului Botoșani!

Extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale este principala doleanță pe care o au zeci de familii care locuiesc în zona Doboșari din municipiul Botoșani.

Gaz cerut de zeci de cetățeni care locuiesc la marginea municipiului Botoșani!

Mai mulți cetăți au venit, marți, în audiență la primărie și au cerut municipalității să aloce fonduri pentru extinderea alimentării cu gaze și pe străzile pe care aceștia locuiesc, în condițiile în care plătesc impozite și taxe locale ca orice cetățean al acestui oraș. 

Până acum, aproximativ 100 de familii de pe străzile Doboșari, Dumitru Furtună, Aleea Iacob Iacobovici, Nicoale Pisoschi au solicitat realizarea unei astfel de investiții.

"Au venit în audiență mai mulți cetățeni care în numele a 100 de locuitori solicită extinderea rețelei de gaz în acea zonă. Va trebui să studiem introducerea în buget a acestei sume, încercăm să obținem o cofinanțare de la E.on, se poate conform legii să participe și ei cu un procent din investiție și studiem posibilitatea extinderii rețelei. Solicitarea este făcută mai demult dar demersurile avansează mai greu. A trebuit să facem un studiu să știm cam câți locuitori sunt în zonă, cam la ce sumă se ridică", a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Investiția a fost estimată la aproximativ 230.000 de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta