Gata cu chioşcurile abandonate din municipiul Botoşani!

Chioşcurile abandonate de pe domeniul public, din municipiul Botoşani, nu sunt o imagine tocmai plăcută pentru cei care trec pe lângă ele. 

Gata cu chioşcurile abandonate din municipiul Botoşani!

15 astfel de chioşcuri au fost numărate de reprezentanţii Primăriei Botoşani, o parte dintre aceste construcţii, care fie nu mai au geamuri, acoperiş, sau chiar pereţi, ajungând containere de gunoi, sau chiar adăpost pentru oamenii străzii.

Nu mai puţin de 11 chioşcuri dezafectate au fost cumpărate de curând de un agent economic, în urma unei licitaţii. Majoritatea chioşcurilor au aparținut firmei Rodipet, care a intrat în insolvență.

”La licitația de vineri s-a prezentat o persoană juridică, care a preluat de la firma în insolvență 11 chioșcuri stradale din municipiu. Firma intrase în insolvență, fusese preluată de un lichidator, iar această persoană juridică le-a preluat de la respectivul lichidator.  Șase dintre chioșcuri sunt pe teren concesionat de la Primărie, iar pentru șase este necesară permisiunea de folosire a locului public”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Respectivele chişcuri urmează a fi modernizate şi introduse în circuitul comercial. Agenţul economic care le-a achiziţionat a solicitat deja municipalităţii documentaţie de urbanism.

”Vor dispărea chioșcurile cu aspect urât. Au mai fost două sau trei chioșcuri care au fost dezafectate”, a adăugat viceprimarul. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta