Contractele pentru deszăpezirea drumurilor judeţene încă nu au fost semnate

Contractele pentru deszăpezirea drumurilor judeţene încă nu au fost semnate

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani nu a încheiat nici până la această dată contractele pentru activitatea de pe drumurile judeţene în perioada sezonului rece. Activitatea de deszăpezire a fost scoasă la licitaţie pe tronsoane, fiind în total trei tronsoane, pentru care s-au înscris trei firme.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, a precizat că încă nu au fost perfectate până acum contractele pentru că mai sunt de urmat paşi procedurali.

"Este la Direcţia de Finanţe Iaşi pentru un acord, se trimite la Bucureşti şi sperăm ca până la finalul acestei săptămâni să avem desemnaţi câştigătorii pentru a putea încheia contractele. Pe fiecare din cele trei zone este câte un ofertant şi nu are cine să facă contestaţii. Şi anul trecut a fost la fel”, a precizat Costică Macaleţi.

În cazul în care contractele nu sunt semnate şi se va impune intervenţia pe drumurile judeţene, vor ieşi muncitorii de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, cu utilajele pe care le au în dotare. 

Contractele pentru deszăpezire sunt multianuale.

În ceea ce priveşte situaţia de pe drumurile naţionale, contractul pentru activitatea din sezonul rece a fost semnat. 

 

Spune-ne opinia ta