Avizul Poliţiei Municipale privind noul regulament de circulaţie întârzie să apară

Avizul Poliţiei Municipale privind noul regulament de circulaţie întârzie să apară

Noul regulament privind circulaţia rutieră în municipiul Botoşani, care reglementează şi activitatea de ridicare/blocare a autoturismelor parcate neregulamentar pe domeniul public, nu va putea fi supus dezabaterii şi aprobării în şedinţa ordinară de Consiliu Local de marţi.

Municipalitatea încă nu a primit avizul de la Poliţia Municipală pentru acest proiect de regulament, deşi la şedinţa în care au fost dezbătute amendamentele, după consultarea publică, reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean a spus că nu sunt obiecţiuni.

“Nu am primit avizul de la Poliţia Municipală. Imediat ce primim avizul o să dăm drumul la regulament într-o şedinţă extraordinară, dacă este cazul.  În şedinţa de marţi nu va intra, luăm în calcul organizarea unei şedinţe extraordinare în câteva zile din momentul primirii avizului. Este singurul aviz care ne lipseşte”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Noul regulament va intra în vigoare după ce va fi aprobat de aleşii municipali. De administrarea parcărilor cu plată şi activitatea de blocare/ridicare a autoturismelor se va ocupa societatea Eltrans.

 

Spune-ne opinia ta