Aglomeraţie la plata taxelor şi impozitelor locale: Sute de botoşăneni au vrut să scape de grija plăţilor din prima zi!

Aglomeraţie la plata taxelor şi impozitelor locale: Sute de botoşăneni au vrut să scape de grija plăţilor din prima zi!

Cum era de aşteptat, sute de botoşăneni s-au prezentat în prima zi lucrătoare din an de la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale (DITL) pentru a-şi achita dările către bugetul local, pentru anul în curs.

Oamenii s-au aşezat la rând încă dinainte de a se deschide ghişeele, pentru a fi siguri că scapă cât mai repede de grija birurilor.

Cei mai mulţi erau pensionari, care de altfel, în fiecare an, sunt printre primii contribuabili care îşi plătesc taxele şi impozitele locale.

Potrivit reprezentanţilor DITL, în cursul zilei de joi s-au eliberat peste 2.200 de chitanţe, suma încasată la bugetul local fiind printre cele mai mari din ultimii ani, de peste 470.000 de lei într-o singură zi.

Botoşănenii care îşi achită taxele şi impozitele locale până la data de 31 martie primesc o bonificaţie de 10%. Anul acesta dările către bugetul local s-au majorat cu 5%. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
420

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
429

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
251

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...