Tabuleac ar putea deveni prim-vicepresedinte la PNL!

Tabuleac ar putea deveni prim-vicepresedinte la PNL!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

Liderul liberal de la Botosani a declarat public, in conferinta de presa a partidului, ca este dispus sa il astepte pe Mihai Tabuleac "toata luna Martisorului", fiind convins ca democrat-liberalul regreta ca nu face parte din PNL! Mai mult, Florin Turcanu recunoaste ca are premonitii in legatura cu viitorul politic al lui Tabuleac in PD-L, facand aluzii, insa, si la functia de presedinte PD-L a lui Catalin Flutur.

"O premonitie a mea este ca domnul Tabuleac, la ora la care vorbim, nu are nici 5% sanse sa fie sustinut de PD-L in 2012, pentru presedintia Consiliului Judetean, daca Catalin Flutur ramane presedinte PD-L. Atentie, daca ramane presedinte!"

Astfel, in viziunea lui Florin Turcanu, actualul presedinte al Consiliului Judetean Botosani ar avea doua variante, in cazul in care va opta pentru un nou mandat in administratia judeteana: sa candideze ca independent, sau "sa gaseasca un partid care ar dori sa il infieze".

"Eu il asigur pe domnul Tabuleac ca l-am asteptat la PNL si il voi astepta in luna Martisorului. Mi-am aratat disponibilitatea, de cate ori m-am intalnit cu dumnealui, de atatea ori ii faceam invitatia sa vina la PNL", spune Turcanu.

"Dumnealui regreta ca nu face parte din PNL, asa l-am simtit", completeaza Florin Turcanu, liderul liberalilor botosaneni spunand chiar ca, daca Mihai Tabuleac ar decide sa vina in PNL, el ar putea primi functia de prim-vicepresedinte al organizatiei.   

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
438

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
601

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
700

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...