Relu Oleniuc, fost director al CSS: “Afirmatiile doamnei inspector general in legatura cu managementul defectuos nu sunt reale”

Relu Oleniuc, fost director al CSS: “Afirmatiile doamnei inspector general in legatura cu managementul defectuos nu sunt reale”
Relu Oleniuc, fostul director al Clubului Sportiv Şcolar, contrazice declaraţiile inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă, privind modul în care şi-a îndeplinit atribuţiile cât timp a fost la conducere, şi spune că nu poate fi vorba de management defectuos atata timp cat CSS a inregistrat atatea rezultate bune.

"Afirmatiile doamnei inspector general in legatura cu managementul defectuos nu sunt reale. Eu am fost felicitat de domnul inspector Hartie pentru activitatea depusa. Ma indoiesc ca asta ar insemna un management defectuos, daca felicitarile au venit pentru activitatea depusa pana la ora respectiva. L-am intrebat daca acel calificativ are vreo legatura cu schimbarea mea din functie si mi-a spus ca nu are nicio legatura, lucru care poate fi confirmat si de colegii mei care erau prezenti. Nu pot sa accept asa ceva pentru ca nu este real ce spune doamna. Vreau sa stiu cand am fost bun? Cand am primit felicitari sau cand am primit acel calificativ inventat probabil de dumneaei. Eu nu sunt inscris in niciun partid si n-am fost nici inainte de Revolutie si nici n-am sa fiu. N-am eu treaba cu politica. Nu sunt sustinatorul niciunui partid politic, nu sunt membru. Eu sunt cu sportul. Nu tin de functie, dar nici nu vreau sa fiu scos vinovat ca ar fi fost un management defectuos cu atatea rezultate bune", a declarat Relu Oleniuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
21

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
161

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...