Presa națională: Cațavencii și Jurnalul lui Tudor Costîn!

Presa națională: Cațavencii și Jurnalul lui Tudor Costîn!

   Foto: Catavencii.ro

Jurnalule, de ce neisprăviții ăștia de civili nu înțeleg să stea naibii sechestrati în case și insistă să iasă noaptea prin oraș, unde evident că iau bătaie, că ce altceva poți să iei într-un oraș sărac ca Botoșani? Mi se plîng și subalternii: „Șăf, e înjositor că uneori trebuie să pretindem că facem ceva pentru salariile noastre umflate!“. Of, de-ar veni pensia specială mai repede, să scap odată!

Jurnalule, înțelepții au dubii, proștii au certitudini. Deci eu, care am dubii că băiatul ăla olimpic național a fost bătut nevinovat în centrul orașului, sînt înțelept, iar cetățenii, care sînt siguri că am vorbit ca ultimul nesimțit, sînt proști.

Jurnalule, apropo de gașca aia care scuipă semințe la 1 noaptea în centrul orașului și atacă trecătorii doar cînd e foarte numeroasă, să știi că românii e rasiști dacă au ajuns la concluzia corectă.

Jurnalule, nu mi se pare normal să-mi cer scuze public, mai ales de la niște fraieri de cetățeni. Eu mi-am spus părerea mea de profesionist și ea trebuie respectată ca atare, nu catalogată de toți golanii drept „o măgărie care cere palme la fund, că ăla de-a gîndit-o nu e cap“.

Jurnalule, mi se par ridicole smiorcăielile alea cu „dacă eram într-o țară civilizată, milițianul ăla era promovat la civil, așa cum merita“. Dar aici nu e meritocrație, jurnalule, aici e România. Aici avem norme. De exemplu, normă de amenzi, pe care n-o mai pot realiza, pentru că agenții mei trebuie să-și piardă vremea alergînd după infractori. Mă rog, mergînd ceva mai repede. Cam ca atunci cînd se închide la șaorma.

Jurnalule, încep să mă calce pe nervi ăștia care se plîng că Poliția condusă de mine e utilă ca o bubă pe cur. Deja le-am dat amenzi la oamenii ăia care oricum n-o să le plătească niciodată, ce altceva mai vor să fac? Băi, să le intre bine-n cap: pe mașinile noastre scrie „Siguranță și încredere“ fiindcă sună frumos și aspirațional, da’ nu ne obligă contractual la absolut nimic. E ca mașina Mitropolitului de Botoșani pe care scrie „Gînduri și rugăciuni“.

Jurnalule, nu este corect să mi se ceară demisia deși nu avem tipizate pentru demisii. Aș părea ultimul fraier din Univers dacă mi-aș scrie demisia pe un formular de amendă. Da, chiar și dacă aș scri-o cu liniuțe și bastonașe.

Sursa: Cațavencii

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Școala Altfel ” la un colegiu din Botoșani: Lecții de prim-ajutor și conduită preventivă! (foto)

astăzi, 17:15

Activitățile au fost organizate în cadrul Programului „Școala Altfel”, la solicitarea instituției de învățământ Paramedicii SMURD le-au vorbit copiilor despre o...

A dispărut Ioan. Poartă cizme de cauciuc și are pe cap un fes gri! (Foto)

astăzi, 14:43

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui bărbat, de 46 de ani, din comuna Havârna, județul Botoșani, care în data de 16 septembrie a.c. a părăsit st&a...

Doliu în jurnalism: „Era o enciclopedie ambulantă!”

astăzi, 14:07

Veste tristă pentru jurnalismul românesc. Dragoș Tăbăran, un expert al știrilor externe și un specialist in spatiul ex-sovietic, s-a stins din viață în această dimineață. A f...