Microbuz cu 9 români la bord, grav accident rutier. Coliziune frontală puternică cu un autoturism!

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 8 septembrie 2024, pe un drum din Austria.

Potrivit site-ului austriac de știri laumat.at, un microbuz plin cu români și un autoturism au fost implicate într-o coliziune frontală.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 00:35, pe data de 8 septembrie 2024, când un bărbat în vârstă de 45 de ani din districtul Wels-Land conducea un autoturism dinspre Braunau am Inn către Altheim.

În același timp, un cetățean român de 44 de ani, aflat la volanul unui microbuz cu opt pasageri, toți cetățeni români, conducea în direcția opusă, tractând o remorcă.

În circumstanțe încă neclare, cele două vehicule au intrat în coliziune frontală pe teritoriul localității St. Peter am Hart, precizează sursa citată.

În urma impactului, două persoane au fost grav rănite, iar alte trei au suferit răni ușoare. Restul pasagerilor din microbuz au scăpat nevătămați.

Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul St. Josef din Braunau și la Spitalul Barmherzige Schwestern din Ried, potrivit declarațiilor poliției.

La locul accidentului au intervenit echipaje de pompieri din două unități, care au efectuat lucrările de curățare a drumului.

De asemenea, un număr mare de echipaje de salvare, inclusiv din Bavaria, au fost mobilizate pentru a gestiona situația.

Drumul B148 Altheimer Straße a fost închis circulației timp de aproximativ două ore pentru desfășurarea operațiunilor de salvare și curățare.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului, potrivit rotalianul.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi elevi ai Colegiului „A.T.Laurian” au inițiat un proiect pe tema dezvoltării durabile a orașului Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Recent, s-a desfăşurat în aula colegiului Conferinţa publică, în cadrul căreia a avut loc premierea participanţilor la concursul de eseuri şi la concursul de machete „Oraşul ...

Mobilizare a vânătorilor și pescarilor botoșăneni pentru Ziua de Curățenie Națională: „Exemplul tău contează!”

astăzi, 17:50

„Îți place crapul de Prut?! Sau ai fost în ultimii 5 ani la pescuit pe râul Prut sau pe Acumularea Stânca Costești?! HAI pe 21 septembrie 2024 în zonă să ver...

„Școala Altfel ” la un colegiu din Botoșani: Lecții de prim-ajutor și conduită preventivă! (foto)

astăzi, 17:15

Activitățile au fost organizate în cadrul Programului „Școala Altfel”, la solicitarea instituției de învățământ Paramedicii SMURD le-au vorbit copiilor despre o...