Festivitate de premiere la Cambridge Star Botoșani: Excelența în pregătirea pentru examenele Cambridge (galerie foto)

Cambridge Star, cel mai mare centru de pregătire pentru examenele Cambridge din Botoșani, a organizat pe data de 9 septembrie festivitatea de premiere în cinstea absolvenților care au promovat cu succes examenele internaționale de certificare a competențelor lingvistice. Evenimentul, care a reunit cursanți, părinți, profesori și invitați speciali, a fost un moment de sărbătoare și recunoaștere a eforturilor și realizărilor tinerilor care au ales să se pregătească la acest prestigios centru lingvistic.

Având în prezent 1700 de cursanți și o experiență de 12 ani în pregătirea candidaților pentru examenele Cambridge, Cambridge Star se remarcă printr-o rată de promovare de 100%, menținută în mod constant de la înființare. De la deschiderea centrului, în 2012, peste 3050 de candidați au obținut certificatul Cambridge English, diplomele acestora fiind recunoscute la nivel internațional de peste 25.000 de școli, universități, organizații guvernamentale și angajatori.

Ruxandra Rață-Bucevschi, manager și fondator Cambridge Star: „Sunt reguli extraordinar de stricte pe care le respectăm înainte de examene și la examene. Diplomele obținute de cursanți sunt recunoscute la nivel internațional și de foarte multe ori companiile private au apelat la noi pentru a selecta candidații potriviți pentru ocuparea posturilor disponibile. Visul meu a fost că orice copil poate atinge excelența și poate obține rezultate extraordinare și Elisabeta Maxim, Director General Cambridge Star Botoșani, a fost una dintre persoanele care a crezut cu tărie același lucru, a format o echipă extraordinară de profesori care inspiră, astfel încât să putem duce acest vis mai departe”.

Cambridge Star este acreditat și premiat Gold Preparation Centre de către Cambridge Assessment English – departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie.
Anul acesta, pentru a cincea oară consecutiv, Cambridge Star a primit această distincție, marcă a excelenței în pregătirea candidaților pentru examenele Cambridge English.

Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge University Press & Assessment invitat special în cadrul evenimentului: „Cambridge Star este acreditat și premiat Gold Preparation Centre, iar acest lucru se datorează numărului mare de candidați dar și faptului că centrul Cambridge Star adoptă, oglindește, aceleași principii pe care le aplică Cambridge. Doresc să mulțumesc echipei Cambridge Star că este mereu prezentă la cursurile noastre de instruire, de informare, că este la curent cu ultimele cărți din domeniu, dar și că aduce un plus prin îmbinarea metodelor de predare clasice cu învățarea prin jocuri și acordă foarte multă atenție și iubire fiecărui cursant în parte”.

Parteneriatul cu părinții și comunitatea

Un aspect apreciat în mod deosebit în cadrul festivității a fost implicarea părinților în susținerea copiilor lor pe parcursul procesului de învățare.
Irina Telișcă, Inspector Școlar pentru limbi moderne în cadrul Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, prezentă la eveniment, a menționat: „Ceea ce pot să remarc este faptul că la Limba Engleză sunt rezultate foarte frumoase și apreciez în mod deosebit implicarea părinților, pentru că își susțin copiii și îi încurajează să meargă la niște ore la care nu primesc note, însă câștigă cunoștințe. Nu o să spun cât de important este Certificatul Cambridge pentru că deja ați aflat, ceea ce pot să spun însă este că apreciez în mod deosebit copiii care încearcă să își depășească limitele, să își îmbunătățească competențele lingvistice și, mai presus de toate susțin și un examen care nu este ușor dar pe care îl promovează cu brio”.
Încheierea festivității a marcat nu doar recunoașterea rezultatelor individuale ale absolvenților, ci și povestea de succes a Cambridge Star, un centru care și-a demonstrat în mod constant dedicarea pentru educația de calitate.

„Echipa centrului Cambridge Star creează an de an oportunități de dezvoltare personală și profesională, având profesori dedicați, resurse permanent actualizate și eforturi care converg spre un singur scop: să oferim copiilor și adulților un nivel de educație de top pe palierul nostru, nu doar la nivel local, ci comparabil ca performanță la nivel mondial.”, a declarat Elisabeta Maxim, Director General Cambridge Star Botoșani.
Cu o echipă de profesori dedicată, resurse actualizate și o abordare inovativă, Cambridge Star continuă să fie un punct de referință în pregătirea pentru examenele internaționale de limba engleză, fiind un exemplu de excelență nu doar la nivel local, ci și internațional.














 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi elevi ai Colegiului „A.T.Laurian” au inițiat un proiect pe tema dezvoltării durabile a orașului Botoșani!

astăzi, 18:40

Recent, s-a desfăşurat în aula colegiului Conferinţa publică, în cadrul căreia a avut loc premierea participanţilor la concursul de eseuri şi la concursul de machete „Oraşul ...

Mobilizare a vânătorilor și pescarilor botoșăneni pentru Ziua de Curățenie Națională: „Exemplul tău contează!”

astăzi, 17:50

„Îți place crapul de Prut?! Sau ai fost în ultimii 5 ani la pescuit pe râul Prut sau pe Acumularea Stânca Costești?! HAI pe 21 septembrie 2024 în zonă să ver...

„Școala Altfel ” la un colegiu din Botoșani: Lecții de prim-ajutor și conduită preventivă! (foto)

astăzi, 17:15

Activitățile au fost organizate în cadrul Programului „Școala Altfel”, la solicitarea instituției de învățământ Paramedicii SMURD le-au vorbit copiilor despre o...