Post scos la concurs la Serviciul Pașapoarte din Botoșani

Direcţia Generală de Paşapoarte organizează concurs, în vederea ocupării, prin încadrare directă, a mai multor posturi vacante la serviciile din țară, printre posturile scoase la concurs fiind unul și la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani.

Post scos la concurs la Serviciul Pașapoarte din Botoșani

Este vorba de un post de agent principal. Cererile de înscriere la concurs din care să rezulte în mod expres structura pentru care candidează vor fi adresate directorului general al Direcţiei Generale de Paşapoarte și se vor depune personal la secretariatul Serviciului Resurse Umane al Direcţiei Generale de Paşapoarte din municipiul Bucureşti, str. Nicolae Iorga, nr. 29, sector 1 până la data de 11.01.2018, în intervalul orar 08.00-15.00.

Este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, inclusiv poștă militară, prin orice mijloace sau de către o altă persoană în afara candidatului, astfel că nu vor fi luate în considerare cererile de înscriere transmise prin orice altă modalitate decât personal la adresa sus-menționată, documentele urmând a fi restituite candidaților. 
Celelalte documente ale dosarului de recrutare se vor depune la Serviciul Resurse Umane din Direcţia Generală de Paşapoarte, până la data de 09.02.2018, ora 15.00, respectând aceeași modalitate prevăzută în situația inscrierii la concurs.

La concursul pentru ocuparea postului vacant pot participa numai candidații care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice de recrutare și ale căror dosare de recrutare sunt complete, corect întocmite și depuse în termenul prevăzut în anunțul de concurs.

Concursul va consta în susţinerea unui test scris pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului (test grilă), în data de 10.03.2018, începând cu ora 10.00.

Locul desfăşurării testului grilă va fi în municipiul București, într -o locație ce va fi stabilită și comunicată ulterior prin afișare pe site-ul Direcţiei Generale de Paşapoarte și la avizierul acestei unități, în funcție de numărul candidaților înscriși la concurs.

Vezi AICI detalii despre concurs!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
660

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
90

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...