Pagubă de mii de lei pentru oficialii Bisericii, după un jaf!
BOTOSANI

Prejudiciul în cazul jafului comis, între Crăciun şi Revelion, la Protopopiatul Săveni se ridică la câteva mii de lei, însă hoţii au sustras şi mai multe documente oficiale. 

Pagubă de mii de lei pentru oficialii Bisericii, după un jaf!

Paguba reclamată de oficialii Bisericii a fost de aproape 5.000 de lei şi mai multe documente oficiale, după ce hoţii au plecat cu tot cu seif din incinta Protopopiatului. Poliţiştii caută doi suspecţi ce au pătruns în interiorul clădirii, în noaptea de 27 spre 28 decembrie, în jurul orei 03.00, şi au plecat cu tot cu seiful din secretariat.

În ciuda greutăţii, seiful fiind din fontă cu dimensiunile 60x80 cm, hoţii au reuşit să îl care şi au plecat de la faţa locului.

Preoţii fac apel la populaţie pentru a-i prinde pe cei care au dat spargerea şi a-şi recupera paguba. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru furt. 

Furtul vine după ce, înainte de Crăciun, două persoane necunoscute au încercat să spargă un seif din sediul Băncii Răscoala, din comuna Suliţa.

Hoţii au tăiat curentul electric şi au aşteptat apoi să se termine şi bateria alarmei şi au intrat în încăpere. Totuşi , în acest caz, nu au reuşit să spargă seiful şi nici să îl care, astfel că s-au lăsat păgubaşi. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
757

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
297

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...