Suspectii talhariei de la Vlasinesti, adusi de mascati la sediul IPJ Botosani: "Nu i-am agresat" - FOTO, VIDEO
BOTOSANI

Cei trei indivizi au intrat peste doi batrani și peste fiul lor, imobilizat la pat. I-au lovit cu cruzime pana cand acestia le-au spus unde au ascuns banii, in sat stiindu-se ca batranul ar avea mai multi bani intr-un butoi.

Suspectii talhariei de la Vlasinesti, adusi de mascati la sediul IPJ Botosani: "Nu i-am agresat" - FOTO, VIDEO

Principalii suspecti in cazul talhariei ce a avut loc in noaptea de luni-16 ianuarie spre marti-17 ianuarie 2017, in satul Sirbi, comuna Vlasinesti, au fost adusi cu mascatii la audieri.

Desi initial au anuntat ca vor fi adusi la audieri doi suspecti, politistii au adus la sediul IPJ Botosani trei tineri, care au fost ridicati din orasul Falticeni, judetul Suceava. 

Cei trei sunt banuiti ca la inceputul anului au intrat in casa peste doi batrani si fiul lor, care era imobilizat la pat. Talharii i-au batut atat de tare pe sotii Elena si Dumitru P., in varsta de aproape 90 de ani, dar si pe fiul lor, in varsta de 50 de ani, incat victimele au putut iesi din casa pentru a cere ajutor abia miercuri dimineata. Indivizii au intrat peste batrani si i-au lovit cu cruzime pana cand acestia le-au spus unde au ascuns banii, in sat stiindu-se ca batranul ar avea mai multi bani intr-un butoi.

Cei doi soti, dar si fiul lor, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani cu ambulantele, iar pentru ca starea de sanatate a batranilor era grava au fost trimisi la spitale din Iasi.

Intrebati de ce i-au agresat pe batrani si daca nu le-a fost mila de ei, unul dintre suspecti a spus: "Nu i-am agresat". Acestia vor fi audiati, urmand a se stabili cu exactitate cum s-a intamplat totul si ce contributie a avut fiecare la aceasta talharie.

"In urma perchezitiilor efectuate de catre Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Botoşani, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava şi Poliţiei Municipiului Fălticeni, la sediul Inpectoratului de Politie Judetean Botosani au fost conduse trei persoane, care urmeaza a fi audiate in vederea stabilirii cu certitudine a celor intamplate pe data de 17 ianuarie 2017", a declarat Nicoleta Federciuc, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Citeste si: Polițiștii botoșăneni, în alertă: Doi bătrâni și fiul lor, jefuiți și bătuți cu cruzime, tâlharii au dispărut cu butoiul cu bani! FOTO










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
108

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
354

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
63

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...