Noul șef al jandarmilor botoșăneni a fost învestit în funcție - FOTO

În urma promovării concursului desfăşurat în data de 03 mai a.c. la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, colonelul Dobrin-Cristian Onofrei a fost numit, începând cu data de 28 mai, în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.     

Noul șef al jandarmilor botoșăneni a fost învestit în funcție - FOTO

Ceremonia militară de predare-primire a drapelului de luptă şi a comenzii unităţii noului inspector şef s-a desfășurat astăzi, 29 mai, în prezenţa unui reprezentant al I.G.J.R., în conformitate cu ordinul ministrului de interne.

Colonelul Dobrin-Cristian Onofrei a preluat comanda unităţii de la colonelul Ilie Muntean, care a asigurat interimatul după trecerea în rezervă a colonelului Constantin Moroşanu, în luna decembrie 2016.

Noul inspector şef are 43 de ani şi activează în cadrul Jandarmeriei Române din anul 1994. În perioada 1994 - 2002 şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Batalionului 73 Jandarmi Gheorgheni (jud. Harghita), în domeniile instruire militari şi pază obiective. Din anul 2002 și până în prezent a ocupat diverse funcţii de execuţie şi comandă în cadrul I.J.J. Botoşani, în domeniile pază obiective, formare profesională şi  resurse umane.   

Colonelul Dobrin-Cristian Onofrei este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie „A.I.Cuza” Bucureşti, al unui curs postuniversitar - specializarea „Ştiinţe penale” şi al cursurilor de carieră/ specializare „Management”, „Drepturile omului” și „Expert în egalitatea de şanse”.



 

          

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
165

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
32

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
239

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...