O româncă a convins un bătrân de 93 de ani din Spania că a lăsat-o gravidă și l-a făcut să-i dea 200.000 de euro

O româncă a convins un bătrân de 93 de ani din Spania că a lăsat-o gravidă și l-a făcut să-i dea 200.000 de euro

Instanța spaniolă anchetează o femeie de origine română care ar fi păcălit un bărbat de 93 de ani să schimbe testamentul pe numele ei și să-i dea aproape 200.000 de euro pe care îi avea în contul său bancar.

Instanța din Gijon a deschis un dosar pe numele româncei, ce a fost reținută exact în momentul în care se pregătea să scoată o sumă mare de bani din contul unui bătrân de 93 de ani, pe care l-a sedus, scrie cotidianul El Comercio, al doilea cel mai citit din provincia Asturia.

Idila dintre cei doi a început romantic, într-un parc din Gijon. Românca, a cărei vârstă nu a fost făcută publică, s-a împrietenit nonagenarul și i-a câștigat încrederea. Apoi a început să-l viziteze des la locuința lui și apoi a pus la cale un plan prin care a reușit să-l înșele și să-i ia toți banii, deloc puțini.

Conform sursei citate, în plângerea depusă la instanța de instrucție se menționează că ”prin înșelăciune și profitând de situația victimei, ajungând chiar să-i spună că «a lăsat-o gravidă», inculpata l-a făcut să semneze un testament în favoarea ei, în care îi lăsa ei moștenire casa în care locuiește”.

Acțiunile legale împotriva româncei au fost inițiate de nepoata nonagenarului, în momentul în care a descoperit că din contul bancar al bătrânului lipsea o sumă semnificativă de bani, 200.000 de euro și că acesta făcuse un testament în favoarea femeii.

În plus față, în afara anchetei instanței de instrucție, există și un dosar deschis de o instanță penală din Gijon, pentru presupusul furt de bijuterii și numerar din casa bărbatului în vârstă de 93 de ani, atribuit tot româncei.

Circumstanțele sunt agravante în condițiile româna se pare că nu ar fi pentru prima dată când este acuzata de implicare în acest tip de înșelăciune.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Mai sunt doar ceva mai mult de 10 zile până la termenul-limită în care se mai poate depune Declarația unică pe 2021

astăzi, 10:31
170

Persoanele fizice care au realizat anul trecut și estimează că vor realiza anul acesta venituri din alte surse decât cele salariale sau pentru care impozitul se reține la sursă – veni...

Ca la români: Pentru că sunt prea multe cereri, racordarea la rețelele electrice și la sistemul de gaze nu va mai fi gratuită pentru toată lumea

astăzi, 09:59
464

Racordarea la rețelele electrice și la sistemul de gaze nu va mai fi gratuită pentru toată lumea, deoarece avalanșa de cereri a cauzat un blocaj.În aceste condiții, autoritățile se g...

15 mai 2021, ultima zi în care se mai pot depune cereri pentru acordarea sprijinului financiar de 3000 euro pe hectar la cultura de USTUROI!

astăzi, 09:30
85

Direcția pentru Agricultură Județeană Botoșani a făcut astăzi un nou apel către agricultorii care cultivă usturoi în județul Botoșani și a reamintit că ultim zi în care se mai...