O româncă a convins un bătrân de 93 de ani din Spania că a lăsat-o gravidă și l-a făcut să-i dea 200.000 de euro

O româncă a convins un bătrân de 93 de ani din Spania că a lăsat-o gravidă și l-a făcut să-i dea 200.000 de euro

Instanța spaniolă anchetează o femeie de origine română care ar fi păcălit un bărbat de 93 de ani să schimbe testamentul pe numele ei și să-i dea aproape 200.000 de euro pe care îi avea în contul său bancar.

Instanța din Gijon a deschis un dosar pe numele româncei, ce a fost reținută exact în momentul în care se pregătea să scoată o sumă mare de bani din contul unui bătrân de 93 de ani, pe care l-a sedus, scrie cotidianul El Comercio, al doilea cel mai citit din provincia Asturia.

Idila dintre cei doi a început romantic, într-un parc din Gijon. Românca, a cărei vârstă nu a fost făcută publică, s-a împrietenit nonagenarul și i-a câștigat încrederea. Apoi a început să-l viziteze des la locuința lui și apoi a pus la cale un plan prin care a reușit să-l înșele și să-i ia toți banii, deloc puțini.

Conform sursei citate, în plângerea depusă la instanța de instrucție se menționează că ”prin înșelăciune și profitând de situația victimei, ajungând chiar să-i spună că «a lăsat-o gravidă», inculpata l-a făcut să semneze un testament în favoarea ei, în care îi lăsa ei moștenire casa în care locuiește”.

Acțiunile legale împotriva româncei au fost inițiate de nepoata nonagenarului, în momentul în care a descoperit că din contul bancar al bătrânului lipsea o sumă semnificativă de bani, 200.000 de euro și că acesta făcuse un testament în favoarea femeii.

În plus față, în afara anchetei instanței de instrucție, există și un dosar deschis de o instanță penală din Gijon, pentru presupusul furt de bijuterii și numerar din casa bărbatului în vârstă de 93 de ani, atribuit tot româncei.

Circumstanțele sunt agravante în condițiile româna se pare că nu ar fi pentru prima dată când este acuzata de implicare în acest tip de înșelăciune.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Se schimbă vremea. Scad temperaturile și revin ninsorile

Vineri, 26 Februarie 2021
4954

ANM a emis o avertizare meteo pentru perioada 27 februarie – 1 martie. Vremea se strică, revin ninsorile în mare parte din ţară, iar temperaturile scad.Potrivit Administraţiei Naţ...

Planuri de nuntă pentru botoșănenii Viviana Sposub și George Burcea

Vineri, 26 Februarie 2021
3030

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de aproximativ un an de zile și au recunoscut că își doresc să se căsătorească în perioada următoare.Invitată la emisiunea ...

În câțiva ani, pensiile nu vor mai fi distribuite fizic

Vineri, 26 Februarie 2021
627

Poșta Română are în derulare un proiect în urma căruia va dota localităţile rurale şi cele mici urbane cu bancomate, cu POS-uri și cu servicii financiare în interiorul o...