Invitaţi speciali la mitingul aerian de la Salcea! FOTO

Show-ul aviatic ce va avea loc weekend-ul viitor la Aeroportul "Ştefan cel Mare" de la Salcea- Suceava va aduce noutăţi pentru botoşănenii ce nu au ratat ediţiile anterioare. Programul spectacolului a fost definitivat.

Invitaţi speciali la mitingul aerian de la Salcea! FOTO

Sute de botoşăneni participă an de an la Suceava Air Show, iar anul acesta nu vor face excepţie. Conducerea Consiliului Judeţean Suceava şi a Aeroportului se aşteaptă la opt- nouă mii de spectatori la cea de-a şaptea ediţie a spectacolului.

Potrivit Monitorul de Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că o noutate pentru ediţia de anul acesta a Suceava Air Show este participarea unor avioane şi elicoptere de la Baza Aeriană 95 din Bacău.

Astfel, în cadrul spectacolului aviatic vor evolua două avioane militare IAR 99 Șoim şi două elicoptere de luptă IAR 330 Puma SOCAT. Flutur a mai precizat că spectacolul va fi completat de evoluţiile paraşutiştilor, dar şi de acrobaţii aeriene cu avioane, elicoptere şi planoare susţinute de Jurgis Kayris, Iacării Acrobaţi sau de piloţii Aeroclubului României şi ai Bucovina Fly Club.

Intrarea la Suceava Air Show este liberă, iar spectacolul se va desfăşura între orele 15:00- 20:30. Sâmbătă seară, un show similar a avut loc la Tuzla, în judeţul Constanţa, iar White Wings şi Iacării Acrobaţi alături de Jurgis Kayris, alături de alte echipe, au făcut deliciul spectactorilor.

Despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris şi aici:

Două săptămâni până la mitingul aviatic de la Salcea! Pregătiri pentru vizitatorii din Botoşani FOTO





 

 

Spune-ne opinia ta