Internat la Psihiatrie pentru “evaluare” după ce a sunat la 112 și a pus pe drumuri o armată de oameni

Internat la Psihiatrie pentru “evaluare” după ce a sunat la 112 și a pus pe drumuri o armată de oameni

Un bărbat din Tudora a fost amendat și dus la Psihiatrie după ce a alertat fără rost echipajele de intervenție.

Bărbatul de 52 de ani a solicitat ajutor prin 112 spunând că are dureri cardiace și dificultăți în respirație. Acesta a dat o adresă din Tudora, însă echipajul SJA nu a găsit pe nimeni.

Bărbatul continua să sune spunând că se simte tot mai rău.

Cei de la STS au încercat localizarea telefonului mobil, însă acesta era un model vechi, cu tastatură cu butoane, ceea ce face imposibilă localizarea prin sistem GPS.

În cele din urmă, un angajat al Primăriei, alertat și el de echipajele de intervenție, şi-a dat seama despre cine era vorba, spunând că bărbatul locuia într-o casă părăsită şi a condus personalul medical la locaţia în care se afla acesta.

Bărbatul nu avea, în realitate, vreo problemă cardiacă, astfel că poliţiştii l-au amendat cu 500 de lei pentru apelare abuzivă şi l-au transportat la Secţia de Psihiatrie pentru a fi evaluat şi internat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunicii din Botoșani care primesc doar 33 de lei pe zi după 40 de ani de muncă: „Rupem de aici, punem dincoace"

astăzi, 19:04
1000

În luna ianuarie a anului 2022, valoarea pensiei minime a crescut la 1.000 de lei, oamenii find nevoiţi să trăiască cu 33 de lei pe zi chiar şi după 40 de ani de muncă.În nordul...

Virgil Ianțu, în lacrimi după monologul recitat din Eminescu de micul Rareș Prisacariu. „Noi când ne-am lăudat țara ultima dată?“ (video)

astăzi, 18:46
211

În ediția specială de 1 Decembrie a emisiunii „Copiii spun...“, Rareș, un băiețel de 7 ani din Botoșani, l-a emoționat profund pe moderator, cu un fragment din „Geniu pu...

Lidl își extinde rețeaua prin inaugurarea unui magazin în municipiul Botoșani

astăzi, 18:00
730

Lidl inaugurează un magazin în orașul Botoșani, pe data de 12 decembrie. Acesta este situat pe strada Șoseaua Iașului, nr. 29. Odată cu deschiderea magazinului, se creează peste 20 de noi...