Sute de litri de motorină furați de un angajat de la Secția de Psihiatrie!

Sute de litri de motorină furați de un angajat de la Secția de Psihiatrie!

Reprezentanții Spitalului Județean Mavromati au formulat o plângere penală pe numele unui angajat de la Secția de Psihiatrie, după ce s-a descoperit că acesta a furat o cantitate mare de motorină din rezervele unității.

Furtul a fost descoperit în urmă cu două luni, când cei de la Secția de Psihiatrie au constatat că din rezervele de combustibil a dispărut o cantitate de aproximativ 400 de litri de motorină. În urma cercetărilor făcute s-a descoperit și vinovatul, fiind vorba de un angajat care lucrează la Secția de Psihiatrie de mai mulți ani.

Pe numele acestuia a fost formulată o plângere penală, iar Comisia de Disciplină a unității sanitare va decide dacă i se desface contractul de muncă. 

"În urmă cu două luni de zile a fost sustrasă o cantitate de motorină din cadrul Secției Psihiatrie de către un angajat al spitalului. Prejudiciul a fost recuperat, iar împotriva persoanei vinovate s-a înaintat plângere la organele de cercetare penală. Undeva la 300-400 de litri de motorină a fost furată, era un angajat în sectorul administrativ. A fost trimis în Comisia de Disciplină a spitalului, care va stabili dacă se va desface sau nu contractul de muncă", a declarat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta