Fetiţă, de cinci ani, în stare gravă după accidentul de la Hudum

Unul dintre copiii răniţi, miercuri seară, în accidentul petrecut în localitatea Hudum se află în stare gravă. Fetiţa, de cinci ani, aflată în autoturismul VW a fost preluată de o ambulanţă de la faţa locului şi dusă la Secţia de Pediatrie unde a fost băgată direct în sala de operaţie.

Fetiţă, de cinci ani, în stare gravă după accidentul de la Hudum

Ea se afla pe bancheta din spate a maşinii şi ghinionul face ca pentru prima dată, potrivit tatălui ei ce se afla la volan, să nu fi stat în scaunul special. 

Era asigurată doar cu o centură pentru adulţi şi în momentul impactului a suferit mai multe traumatisme la abdomen. Până la sosirea ambulanţei tatăl şi-a ţinut permanent fiica în braţe.

Bărbatul, de 41 de ani, se face vinovat de producerea accidentului după ce, în timp ce se întorcea de la Suceava, ar fi aţipit la volan şi a pătruns pe contrasens unde a izbit frontal o autoutilitară. În urma impactului a mai rezultat o victimă, un copil de un an din autoutilitară, însă acesta se află în afara oricărui pericol.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
25

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
38

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
62

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...