Astăzi: Voluntari - FC Botoşani, ora 20.30! Tiebreak pentru calificarea în "BIG 6"

Astăzi: Voluntari - FC Botoşani, ora 20.30! Tiebreak pentru calificarea în "BIG 6"

FC Botoșani își joacă astăzi ultima carte în încercarea de a prinde al doilea Play-off consecutiv. Aflată într-o luptă dusă până în tiebreak, în aceasta seară vom ști sigur dacă elevii lui Marius Croitoru vor fi sau nu în Play-Off.

Depinde doar de ei, au un avans de două puncte și un adversar modest în față. Cu o victorie, Keyta și colegii lui prin un loc la "masa bogaților".

Ilfovenii au câştigat precedentul meci jucat pe teren propriu, 1-0 cu FC Hermannstadt, şi au oprit o serie de șapte partide fără victorie acasă, interval în care au izbutit doar trei remize.

Cinci succese, patru rezultate de egalitate şi cinci jocuri pierdute este palmaresul înregistrat în acest sezon de botoşăneni din postura de vizitatori.

Elevii lui Marius Croitoru au marcat cel puţin un gol în 12 dintre cele 14 deplasări din ediţia curentă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 19 ori în principala competiţie internă, de patru ori s-au impus ilfovenii, de nouă ori au câştigat moldovenii, iar alte șase partide s-au terminat la egalitate.

Întâia dispută a avut loc pe 7 august 2015, FC Voluntari - FC Botoşani 1-1, marcatori Adrian Bălan şi Cabrera, ambii aflaţi la primele reuşite în campionat.

Prima victorie din contul moldovenilor: 29 aprilie 2016, FC Botoşani - FC Voluntari 4-2.

Prima victorie din contul ilfovenilor: 5 august 2016, FC Voluntari - FC Botoşani 4-2.

Cea mai recentă întâlnire directă: 20 decembrie 2020, FC Botoşani - FC Voluntari 1-1, goluri înscrise de Hamidou Keyta, respectiv Răzvan Grădinaru.

Marius Croitoru vs Bogdan Andone: 4 jocuri în Liga 1 - două victorii Andone - o remiză - un succes Croitoru.

Mediile de vârstă:

FC Voluntari - 26 ani şi o lună;

FC Botoşani - 26 ani şi 4 luni.

40 de jucători a utilizat FC Voluntari în ediţia curentă, dintre care 18 sunt străini.

FC Botoşani s-a bazat pe 35 de fotbalişti, 21 dintre ei contribuind la reuşitele moldovenilor cu cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
134

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
216

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
97

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...