Astăzi: Voluntari - FC Botoşani, ora 20.30! Tiebreak pentru calificarea în "BIG 6"

Astăzi: Voluntari - FC Botoşani, ora 20.30! Tiebreak pentru calificarea în "BIG 6"

FC Botoșani își joacă astăzi ultima carte în încercarea de a prinde al doilea Play-off consecutiv. Aflată într-o luptă dusă până în tiebreak, în aceasta seară vom ști sigur dacă elevii lui Marius Croitoru vor fi sau nu în Play-Off.

Depinde doar de ei, au un avans de două puncte și un adversar modest în față. Cu o victorie, Keyta și colegii lui prin un loc la "masa bogaților".

Ilfovenii au câştigat precedentul meci jucat pe teren propriu, 1-0 cu FC Hermannstadt, şi au oprit o serie de șapte partide fără victorie acasă, interval în care au izbutit doar trei remize.

Cinci succese, patru rezultate de egalitate şi cinci jocuri pierdute este palmaresul înregistrat în acest sezon de botoşăneni din postura de vizitatori.

Elevii lui Marius Croitoru au marcat cel puţin un gol în 12 dintre cele 14 deplasări din ediţia curentă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 19 ori în principala competiţie internă, de patru ori s-au impus ilfovenii, de nouă ori au câştigat moldovenii, iar alte șase partide s-au terminat la egalitate.

Întâia dispută a avut loc pe 7 august 2015, FC Voluntari - FC Botoşani 1-1, marcatori Adrian Bălan şi Cabrera, ambii aflaţi la primele reuşite în campionat.

Prima victorie din contul moldovenilor: 29 aprilie 2016, FC Botoşani - FC Voluntari 4-2.

Prima victorie din contul ilfovenilor: 5 august 2016, FC Voluntari - FC Botoşani 4-2.

Cea mai recentă întâlnire directă: 20 decembrie 2020, FC Botoşani - FC Voluntari 1-1, goluri înscrise de Hamidou Keyta, respectiv Răzvan Grădinaru.

Marius Croitoru vs Bogdan Andone: 4 jocuri în Liga 1 - două victorii Andone - o remiză - un succes Croitoru.

Mediile de vârstă:

FC Voluntari - 26 ani şi o lună;

FC Botoşani - 26 ani şi 4 luni.

40 de jucători a utilizat FC Voluntari în ediţia curentă, dintre care 18 sunt străini.

FC Botoşani s-a bazat pe 35 de fotbalişti, 21 dintre ei contribuind la reuşitele moldovenilor cu cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Un semn. De Victor Teișanu

Vineri, 14 Mai 2021
150

Și a venit din nou acel moment de liniște al zilei în care o nouă poezie venită pe adresa de e-mail trebuie să ajungă la dumneavoastră.  Vă dorim lectură plăcută.***...

Academica Clinceni - FC Botoșani 4-3! Eșec dur

Vineri, 14 Mai 2021
238

FC Botoșani a fost învinsă de Academica Clinceni, în deplasare. FC Botoșani părea sa conducă soarta meciului, conducând cu 0-2 încă din minutul 16, dupa autogolu...

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie (proiect)

Vineri, 14 Mai 2021
215

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie, iar documentul va putea fi depus sub formă de înscris sub semnătură privată ori formă elec...