AJOFM: 407 locuri de muncă în Uniunea Europeană pentru botoșăneni

AJOFM: 407 locuri de muncă în Uniunea Europeană pentru botoșăneni

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă de la Botoșani a anunțat astăzi locurile de muncă vacante în Uniunea Europeană.

Cei care doresc să părăsească România în căutarea unui loc de muncă, plătit de cel puțin trei ori mai bine decât în țară, pot folosi și această pârghie pe care o pune la dispoziție instituția statului român. Mai multe informații se pot obține la AJOFM Botoșani.

Iată locurile de muncă anunțate de AJOFM în Uniunea Europeană:

POLONIA

(5)

2 dulgher (experienta de minim 3 ani in domeniu)

2 zidar (experienta de minim 3 ani in domeniu)

1 fierar betonist (experienta de minim 2 ani in domeniu)

NORVEGIA

(60)

1 zidar/faiantar (Calificare, experienta profesionala. Experienta indelungata in domeniu poate compensa lipsa educatiei, limba engleză)

4 Tinichigiu auto (Calificare - scoala profesionala, experienta in munca. Limba engleza - min. nivel B1)

4 Vopsitor auto (Calificare - scoala profesionala, experienta in munca. Limba engleza - min. nivel B1)

4 Mecanic auto (camioane si autobuze)  (Calificare de mecanic auto (scoala profesionala), experienta in munca. Limba engleza - min. nivel B1)

4 Mecanic auto (vehicule usoare) (Calificare de mecanic auto (scoala profesionala), experienta in munca. Limba engleza - min. nivel B1)

4 Mecanic semiremorca (Calificare de mecanic auto (scoala profesionala), experienta in munca. Limba engleza - min. nivel B1)

5 Medic/Medic generalist/Medic specialist (Diploma in medicina (intr-o universitate europeana) si autorizatie de practica medicala. Limba engleza si norvegiana (nivel B2-obtinut in urma cursului online)

1 Dentist (Studii superioare, experienta profesionala, autorizare norvegiana de practica, ca dentist. Limba engleza sau norvegiana-fluent)

15 Dezosator (Calificare, experienta de lucru de cel putin 2 ani pe o linie de productie de carne ca dezosator. Limba engleza)

15 Macelar (Calificare, experienta minima de 2 ani in productia carnii ca sacrificator animale. Limba engleza)

2 Ghid (stagiar) pentru caiac (Certificat de calificare, experienta. Calificare valida de prim ajutor. permis de conducere categ. B Limba engleza-fluent, limba germana/franceza/spaniola/italiana/rusa-avantaj)

1 Ghid pentru caiac (Certificat de calificare, experienta. Calificare valida de prim ajutor. permis de conducere categ. B Limba engleza-fluent, limba germana/franceza/spaniola/italiana/rusa-avantaj)

GERMANIA

(5)

4 Sofer de camion  (Permis auto categoria CE si certificat cod 95. Constituie avantaj cunostintele de limba germana nivel A2.)

1 Operator masina de indoit (Calificare profesionala in domeniul tehnic (exp. mecanic industrial sau ocupatie echivalenta);  experienta profesionala in procesul de productie - lucru cu presa NC; experienta in prelucrarea tablelor (ex. rabatare, alte lucrari de indoire); Cunostinte bune de limba germana)

MALTA

(25)

5 Mecanic Naval  (Solicitantul trebuie sa aiba calificare în domeniu, cunostinte medicale de acordare de prim ajutor, de stingere a incendiilor, de sigurantă personala si responsabilitate sociala. Limba engleza)

20 Tehnician de proces (Calificare in domeniu, sa fie foarte motivati si sa aibe initiativa, sa fie buni organizatori si sa poata lucra fara supraveghere, sa aibe o minte analitică pentru a diagnostica defecțiunile și a le rezolva în mod oportun si sa fie dispusi sa lucreze in 3 schimburi, experienta anterioara in domeniu constituie avantaj. Limba engleza)

DANEMARCA

(300)

200 Lucratori in agricultura - culegatori de mazare in Danemarca (Varsta minimă 18 ani ,conditie fizica buna,experienta in agricultura.)

100 Lucratori in agricultura - culegatori de mazare in Portugalia (Varsta minimă 18 ani ,conditie fizica buna,experienta in agricultura.)

SPANIA

(12)

10 Asistent medical (Ingrijire batrâni la domiciliu; administrare stoc medicamente; preparare si administrare medicamente conform retetei prescrise de medic; participare la cursuri/programe de pregatire pentru îngrijire batrâni la domiciliu; inregistrare în RESIPLUS, diploma de asistent medical sau diploma omologata in Spania; pregatire in domeniul ingrijirii batranilor (ex. boli: demență, Alzheimer); limba spaniola - foarte bine (citit, scris, vorbit)

2 Dogar (experienta in domeniu; carnet de conducere; limba spaniola - cunostinte de baza; lucratorul se va ocupa cu montarea tuturor partilor componente ale butoaielor din stejar)

 

Spune-ne opinia ta