Aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut zilele trecute pe gheaţă

Aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut zilele trecute pe gheaţă

După prima ninsoare serioasă căzută în aceste zile la Botoşani, aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut pe gheaţă.

Multe dintre fracturile suferite sunt complexe, iar victimele au peste 50 de ani. Pacienţii au suferit în special traumatisme la membrele inferioare, luxaţii sau chiar fracturi.

Au fost pacienţi cu vârste cuprinse între şapte şi 82 de ani cu fracturi deschise sau cu deplasare, dar şi fracturi simple.

Chiar dacă nu mai avem zăpadă, medicii avertizează botoşănenii în această perioadă, în special vârstnicii, să circule cu cât mai mare atenţie şi să evite zonele care nu par a fi circulate de pe trotuare.

Acest lucru mai ales între blocuri sau parcările din apropierea acestora, mai ales că poate îngheţa peste noapte, transformând unele trotuare în patinoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
132

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
219

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
107

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...