Aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut zilele trecute pe gheaţă

Aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut zilele trecute pe gheaţă

După prima ninsoare serioasă căzută în aceste zile la Botoşani, aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut pe gheaţă.

Multe dintre fracturile suferite sunt complexe, iar victimele au peste 50 de ani. Pacienţii au suferit în special traumatisme la membrele inferioare, luxaţii sau chiar fracturi.

Au fost pacienţi cu vârste cuprinse între şapte şi 82 de ani cu fracturi deschise sau cu deplasare, dar şi fracturi simple.

Chiar dacă nu mai avem zăpadă, medicii avertizează botoşănenii în această perioadă, în special vârstnicii, să circule cu cât mai mare atenţie şi să evite zonele care nu par a fi circulate de pe trotuare.

Acest lucru mai ales între blocuri sau parcările din apropierea acestora, mai ales că poate îngheţa peste noapte, transformând unele trotuare în patinoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
139

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
109

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
104

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...