Aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut zilele trecute pe gheaţă

Aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut zilele trecute pe gheaţă

După prima ninsoare serioasă căzută în aceste zile la Botoşani, aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut pe gheaţă.

Multe dintre fracturile suferite sunt complexe, iar victimele au peste 50 de ani. Pacienţii au suferit în special traumatisme la membrele inferioare, luxaţii sau chiar fracturi.

Au fost pacienţi cu vârste cuprinse între şapte şi 82 de ani cu fracturi deschise sau cu deplasare, dar şi fracturi simple.

Chiar dacă nu mai avem zăpadă, medicii avertizează botoşănenii în această perioadă, în special vârstnicii, să circule cu cât mai mare atenţie şi să evite zonele care nu par a fi circulate de pe trotuare.

Acest lucru mai ales între blocuri sau parcările din apropierea acestora, mai ales că poate îngheţa peste noapte, transformând unele trotuare în patinoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zăpadă de Moș Nicolae? Cum va fi vremea în această săptămână

astăzi, 07:58

Inversiunea termică este anunțată să înceapă de astăzi, luni – 4 decembrie, în toată ţara. O scădere a temperaturilor se va face simțită și în restul regiunilor, &i...

Femeie revenită din Italia, păcălită cu 65.000 de euro de un escroc de care s-a îndrăgostit

astăzi, 07:32
138

Infractorul are la activ 13 femei și doi bărbați pe care i-a păcălit, promițându-le iubire eternă și o viață în lux. Femeile păcălite erau din diferite județe ale țării, inc...

Tânăr oprit pe Bulevard în toiul nopții, polițiștii i-au întocmit pe loc dosar penal

astăzi, 07:16
142

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier au oprit pentru control, pe Bulevardul Miha...