Aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut zilele trecute pe gheaţă

Aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut zilele trecute pe gheaţă

După prima ninsoare serioasă căzută în aceste zile la Botoşani, aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut pe gheaţă.

Multe dintre fracturile suferite sunt complexe, iar victimele au peste 50 de ani. Pacienţii au suferit în special traumatisme la membrele inferioare, luxaţii sau chiar fracturi.

Au fost pacienţi cu vârste cuprinse între şapte şi 82 de ani cu fracturi deschise sau cu deplasare, dar şi fracturi simple.

Chiar dacă nu mai avem zăpadă, medicii avertizează botoşănenii în această perioadă, în special vârstnicii, să circule cu cât mai mare atenţie şi să evite zonele care nu par a fi circulate de pe trotuare.

Acest lucru mai ales între blocuri sau parcările din apropierea acestora, mai ales că poate îngheţa peste noapte, transformând unele trotuare în patinoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfântul Proroc Naum; Sfântul Filaret cel Milostiv (Tedeum)

astăzi, 08:04
4

Sfântul Proroc Naum era din Elcheseea, de cea parte de Iordan, în dreptul Vegavariei, din seminția lui Simeon. Acesta, după Sfântul Proroc Iona, a prorocit ninivitenilor, cum că c...

Prima zi cu zero pacienți internați cu COVID-19, de la debutul pandemiei

Miercuri, 30 Noiembrie 2022
215

Cadrele medicale de la Spitalul Județean au avut parte de o zi specială. Miercuri, 30 noiembrie, a fost prima zi de la începutul pandemiei Covid, în care pe paturile spitalului nu a fost...

Superliga: George Găman arbitrează meciul restant FC Botoşani - FCSB, disputat de Ziua Naţională

Miercuri, 30 Noiembrie 2022
161

Arbitrul George Găman va conduce la centru meciul FC Botoşani - FCSB, restanţă din etapa a VI-a a Superligii, care se va disputa, joi, de Ziua Naţională, de la ora 19.00, potrivit News.roGă...