Aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut zilele trecute pe gheaţă

Aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut zilele trecute pe gheaţă

După prima ninsoare serioasă căzută în aceste zile la Botoşani, aproape 20 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au alunecat şi căzut pe gheaţă.

Multe dintre fracturile suferite sunt complexe, iar victimele au peste 50 de ani. Pacienţii au suferit în special traumatisme la membrele inferioare, luxaţii sau chiar fracturi.

Au fost pacienţi cu vârste cuprinse între şapte şi 82 de ani cu fracturi deschise sau cu deplasare, dar şi fracturi simple.

Chiar dacă nu mai avem zăpadă, medicii avertizează botoşănenii în această perioadă, în special vârstnicii, să circule cu cât mai mare atenţie şi să evite zonele care nu par a fi circulate de pe trotuare.

Acest lucru mai ales între blocuri sau parcările din apropierea acestora, mai ales că poate îngheţa peste noapte, transformând unele trotuare în patinoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani FCSB 0-2! Eliminați din Cupa României!

Joi, 8 Decembrie 2022
64

FC Botoșani a părăsit Cupa României, fiind pe penultimul loc al grupei B. Adversara de azi, FCSB, părăsește de asemenea competiția. UTA Arad și CS Mioveni sunt echipele ce merg mai depar...

Alexandra Huțu: „35 de proiecte privind modernizarea sistemelor de iluminat public au fost aprobate de Administrația Fondului pentru Mediu și vor primi finanțare în sumă totală de 40.890.281 lei”

Joi, 8 Decembrie 2022
115

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat în această seară lista unităților administrativ-teritoriale care vor primi finanțare pentru proiectele depuse în anul 2021 î...

În anumite situații, șoferilor ce depășesc cu mult limita de viteză li se va putea confisca mașina (proiect)

Joi, 8 Decembrie 2022
125

În cazul în care depășesc cu mai mult de 100 de km/h viteza legală pe un sector de drum, șoferii vor rămâne fără permisul de conducere și certificatul de înma...