Au început demersurile pentru modernizarea Bazei Sportive din Dorohoi

Au început demersurile pentru modernizarea Bazei Sportive din Dorohoi

Primăria Municipiului Dorohoi a început demersurile pentru modernizarea Bazei sportive de TIP 1, pe amplasamentul terenului de antrenament aferent Stadionului 1 Mai Dorohoi, de pe strada 1 Decembrie.

Acest proiect se va contura în cel mai modern complex sportiv și de agrement din municipiul Dorohoi.  Investiția reprezintă o alegere provocatoare dar plină de satisfacții, deoarece deținerea unui spațiu nou, în care oamenii să se poată bucura de activități recreative este bună atât pentru sănătatea cât și pentru starea de bine a cetățenilor.

Investiția prevede realizarea unui teren de fotbal de 7140 mp, având suprafața de joc din gazon artificial și dotat cu două bănci de rezervă, porți de fotbal, catarge pentru drapele, o tribună cu 500 de locuri, tabelă de marcaj, împrejmuire, etc.

De asemenea, pe lângă terenul de fotbal va mai fi amenajat și un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis de 800 mp, având suprafața de joc din covor de tartan. Terenul va fi dotat cu două bănci de rezerve, iluminat nocturn, fileu de tenis cu stâlpi mobili, fileu de volei cu stâlpi mobili, panouri de baschet mobile complet echipate, porți de handbal, împrejmuire, etc.

Investiția prevede și construirea unei zone administrative, a unor grupuri sanitare și vestiare, cu o suprafață de 520 mp, precum și o zonă de parcare, alei pietonale și spații verzi cu gazon și arbuști.

Compania Națională de Investiții – Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației Publice, a scos proiectul la licitație zilele trecute.

Valoarea estimată a proiectului este de 5.034.378.34 lei, iar durata prevăzută este compusă din: nouă luni- execuție, trei luni proiectare și o perioadă de garanție de bună execuție a lucrărilor de 36 de luni.

 

Spune-ne opinia ta