DANIEL CIOBANU - botosaneanul care si-a descoperit sufletul la capatul lumii!

DANIEL CIOBANU - botosaneanul care si-a descoperit sufletul la capatul lumii!
S-a nascut in Botosani, a absolvit Colegiul National "A.T.Laurian", apoi Academia de Stiinte Economice si Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, la Bucuresti. Daniel Ciobanu poate fi considerat, fara tagada, un roman care a impresionat o lume intreaga, dar si un om care s-a lasat cucerit si impresionat de lumea intreaga.

In urma cu 5 ani, Daniel Ciobanu a fost distins cu titlul de "Cel mai bun manechin masculin din Romania 2005, desemnat la Gala Pantene Beauty Awards. A fost imaginea Sony si Nokia (in Asia), a avut prezentari in Thailanda, China, Hong Kong si Singapore pentru branduri precum Armani, D&G, Pierre Cardin, Lacoste, Cavalli, Elle, Nike si Adidas.

In prezent, botosaneanul este cel mai apreciat model din toata Asia, insa nu se sfieste sa afirme ca succesul sau se datoreaza in primul rand parintilor.

"Toata "bogatia" mea este una spirituala si nicidecum materiala. Sunt bogat pentru ca am vazut atatea locuri frumoase, am cunoscut culturi si religii diverse, mentalitati deosebite, am insistat sa-mi depasesc limitele si sa vad lucrurile printr-o lentila a cunoasterii. Asta este "bogatia" job-ului meu si, nu in ultimul rand, bucuria de a darui parintilor mei satisfactia unei "investitii" de 23 de ani cu care se pot mandri! Lor le datorez totul, dar mai ales intelegerea si sprijinul pe care il am si de care beneficiez in permanenta", marturiseste in presa centrala Daniel Ciobanu.

La nici 20 de ani, Daniel a fost descoperit intamplator de reprezentantii unei agentii de manechine, datorita trasaturilor sale asiatice. Pe atunci facea culturism, sport la care a renuntat repede si s-a apucat de modeling.

Aventura lui in Asia a inceput dupa ce a fost remarcat de o celebra prezentatoare tv din Thailanda, Janjura Jung Je. Aceasta i-a propus sa pozeze impreuna pentru coperta prestigioasei reviste Image. Dupa aceasta aparitie, contractele au inceput sa curga.

Important este ca Daniel Ciobanu nu a pastrat succesul doar pentru sine. Impresionat de o eleva de la fostul sau liceu, Daniel a fost cel care a pus bazele unei vieti de succes. Este vorba despre Otilia Aionesei.

"Daniel m-a sunat si m-a rugat sa o vad personal. Am remarcat la ea atunci o anumita dezinvoltura si eleganta in acelasi timp. Faptul ca era la Bucuresti nu o impresiona atat de tare. Toata lumea din agentie si-a dat seama ca Otilia este ceea ce se poate numi o fata speciala", spunea in 2004 Liviu Ionescu, seful agentiei MRA.

Acum, Daniel Ciobanu se afla in Asia, si pare sa isi fi gasit acolo ceea ce probabil cauta de mult: sufletul.

Este singurul model din toata Asia care a aparut de trei ori pe coperta Men`s Health. "Am zburat in Singapore pentru shooting din Hong Kong, unde am avut urmatorul contract. Desi piata a fost destul de afectata de criza financiara, sunt foarte multumit de joburile pe care le-am avut aici, mai ales ca am reusit sa trec in CV inca o campanie pentru firma de produse electrice din US, Emerson, unde sunt imaginea in toata Europa si America de Sud si Centrala pentru doi ani, companie care este conform Fortune 500 pe locul 94 in topul celor mai mari corporatii din US", povesteste Daniel Ciobanu pentru Jurnalul.ro.

Totusi, cea mai mare realizare, in 2009, este pentru Daniel "faptul ca am reusit sa o aduc pe mama in Asia, sa-i arat toate locurile minunate pe care le-am vizitat si sa-mi cunoasca familia de aici. Desi a venit doar pentru trei saptamani, sper sa reusesc sa o duc pe langa Hong Kong in Macau, sa vada spectacolul de la Cirque du Soleil. La inceputul lunii septembrie vom zbura in Singapore, unde va avea frumoasa surpriza sa ma vada pe coperta Men`s Health, avand in vedere ca va fi pe piata pana la sfarsitul lunii amintite, iar de acolo o voi duce si in Kuala Lumpur (Malaysia) si sper si Cambodgia, in Siem Reap, sa vada Angkor Wat (unul dintre cele mai semnificative temple budhiste din secolul 14)".

Din Singapore, Daniel va pleca pe un nou continent, Africa, mai exact Africa de Sud - Cape Town. Unul dintre visurile sale este sa-si continue calatoria in jurul lumii. Si-a propus ca pana la varsta de 30 de ani sa ajunga pe toate continentele.

"Nu stiu daca am sa reusesc sa ajung in Antarctica, dar pe restul cu siguranta... imi doresc sa vizitez cat mai multe tari. Aceasta este cea mai mare bogatie pe care o am si indiferent cati bani as castiga cu siguranta toata viata am sa traiesc la fel de simplu ca si acum si voi urma regimul vegetarian si filosofia de viata tao-budhista, filosofie care mi-a oferit o noua viata, o viata in care am dobandit cele mai pretioase comori pe care le poate avea o persoana pe acest pamant: pace in suflet, dragoste", incheie Daniel Ciobanu, botosaneanul care pare sa isi fi gasit pacea la capatul lumii.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
24

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
68

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
262

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...