Ziua Națională a României aduce un nou meci de handbal masculin disputat la Polivalenta din Botoșani!

Ziua Națională a României aduce un nou meci de handbal masculin disputat la Polivalenta din Botoșani!

CSU Galați vine să înfrunte lotul botoșănean sâmbătă, 1 decembrie, meciul începând la ora 12:30, la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă". Disputa va fi ultima din acest tur.

CSM Botoșani revine în teren propriu după două meciuri în deplasare pierdute, cu Brașov și cu Suceava.

“Ne bucurăm că după două deplasări  revenim în Polivalentă, în fața propriilor suporteri, unde vom încheia un tur de campionat promițător, cu unele rezultate bune, cu altele mai puțin bune, dar cu o echipă mult peste cea din sezonul trecut. Privim cu mult optimism spre retur și, în special, pregătim campionatul viitor când, împreună cu partenerii noștri, vom încerca să ne calificăm la turneul de baraj de promovare în Liga I. Obiectivul pentru acest meci este bineînțeles victoria, dar în același timp ne propunem să facem și spectacol, pentru a bucura publicul pe care îl asteptam să sarbatoreasca 1 Decembrie împreună cu handbalul pentru că handbalul este sport național“, a declarat Catalin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Meciurile din acest tur de campionat au marcat o remiză și o victorie (cu Galați și cu Bacău) pentru botoșăneni, în ciuda unor dificultăți cu care aceștia s-au confruntat. Jucătorii sunt, în continuare, optimiști în ceea ce privește performanțele și evoluția CSM.

“Am revenit după o absență de două etape din cauza unei accidentări la gleznă. Sper să îmi ajut colegii și, împreună, să ne bucurăm de handbal, de revenirea în Polivalenta noastră. Invităm cât mai mulți susținători să vină la meci, să ne încurajeze pentru ca vom întâlni o echipă puternică și avem nevoie de sprijinul lor”, a spus Ionuț Chipăruș, căpitanul echipei.

“Ne bucurăm să jucăm în fața propriilor suporteri. Chiar dacă ne lipsesc jucători  importanți, sper ca echipa să  depășească acest handicap, să fie unită și să reușească un nou joc bun. Iar la final să ne bucurăm împreună de un rezultat favorabil pentru Botoșani. Ne cunoaștem bine adversarul și vom încerca să contracarăm jocul lor, să ne impunem și să mulțumim publicul spectator“, susține Bogdan Muraru, antrenor.

 

CSM Botoșani este susținut de Primăria Municipiului și Consiliul Local Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Trupa „Katharsis” din Botoșani s-a întors cu distincții prețioase de la Festivalul Internațional „Stage” 2019

Luni, 21 Octombrie 2019
838

Unica trupă de teatru antic din România, formată din liceeni din Botoșani și coordonată de o cunoscută profesoară din municipiul-reședință, s-a întors cu premii de la Festivalul ...

Premierul demis vine la Botoșani. De data aceasta, ocolește municipiul Suceava, dar nu cu elicopterul

Luni, 21 Octombrie 2019
897

Premierul demis Viorica Dăncilă va vizita județul Botoșani, marți, 22 octombrie a.c. Conform unor surse, președintele PSD va ajunge în municipiile Botoșani, Dorohoi, Săveni, dar și &ici...

Bucătarul propriei rețete a fericirii: botoșăneanca Cristina Lupașcu, medic pentru suflet și minte

Luni, 21 Octombrie 2019
3291

Se cunosc multe și, totuși, prea puține despre ce înseamnă să fii psiholog/terapeut/consilier, adică medic pentru suflet și minte. Multe, din perspectiva celor grăbiți, a celor care cun...