Ziua Națională a României aduce un nou meci de handbal masculin disputat la Polivalenta din Botoșani!

Ziua Națională a României aduce un nou meci de handbal masculin disputat la Polivalenta din Botoșani!

CSU Galați vine să înfrunte lotul botoșănean sâmbătă, 1 decembrie, meciul începând la ora 12:30, la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă". Disputa va fi ultima din acest tur.

CSM Botoșani revine în teren propriu după două meciuri în deplasare pierdute, cu Brașov și cu Suceava.

“Ne bucurăm că după două deplasări  revenim în Polivalentă, în fața propriilor suporteri, unde vom încheia un tur de campionat promițător, cu unele rezultate bune, cu altele mai puțin bune, dar cu o echipă mult peste cea din sezonul trecut. Privim cu mult optimism spre retur și, în special, pregătim campionatul viitor când, împreună cu partenerii noștri, vom încerca să ne calificăm la turneul de baraj de promovare în Liga I. Obiectivul pentru acest meci este bineînțeles victoria, dar în același timp ne propunem să facem și spectacol, pentru a bucura publicul pe care îl asteptam să sarbatoreasca 1 Decembrie împreună cu handbalul pentru că handbalul este sport național“, a declarat Catalin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Meciurile din acest tur de campionat au marcat o remiză și o victorie (cu Galați și cu Bacău) pentru botoșăneni, în ciuda unor dificultăți cu care aceștia s-au confruntat. Jucătorii sunt, în continuare, optimiști în ceea ce privește performanțele și evoluția CSM.

“Am revenit după o absență de două etape din cauza unei accidentări la gleznă. Sper să îmi ajut colegii și, împreună, să ne bucurăm de handbal, de revenirea în Polivalenta noastră. Invităm cât mai mulți susținători să vină la meci, să ne încurajeze pentru ca vom întâlni o echipă puternică și avem nevoie de sprijinul lor”, a spus Ionuț Chipăruș, căpitanul echipei.

“Ne bucurăm să jucăm în fața propriilor suporteri. Chiar dacă ne lipsesc jucători  importanți, sper ca echipa să  depășească acest handicap, să fie unită și să reușească un nou joc bun. Iar la final să ne bucurăm împreună de un rezultat favorabil pentru Botoșani. Ne cunoaștem bine adversarul și vom încerca să contracarăm jocul lor, să ne impunem și să mulțumim publicul spectator“, susține Bogdan Muraru, antrenor.

 

CSM Botoșani este susținut de Primăria Municipiului și Consiliul Local Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Document: Un bărbat stabilit în Botoșani înaintează prim-ministrului problema de infrastructură rutieră din localitatea de reședință. „Doresc să contribui la o viață socială demnă de anul 2020”

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020
1021

Un bărbat stabilit în localitatea Codreni, din comuna Mileanca, înaintează, în numele tuturor cetățenilor din unitatea teritorial-administrativă în care locuiește, un mem...

Fostul șef al IPJ Cristian Cucoreanu, după ce a fost găsit nevinovat în dosarul deschis de DNA: „Turnătorii care au pus piste false, să răspundă!”

Vineri, 24 Ianuarie 2020
1271

Un fost șef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Botoşani, Cristian Cucoreanu, a fost achitat de către judecători într-un dosar deschis de Direcția Națională Anticorupție &ndas...

Primarul comunei Românești și-a motivat migrarea spre ALDE: voia cinci kilometri de asfalt și o sală de sport, dar PSD l-a ignorat

Joi, 23 Ianuarie 2020
714

Primarul comunei Româneşti, din judeţul Botoşani, Dumitru Buzoianu, și-a motivat public, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată joi, de ce a părăsit PSD și a aderat la ...