Simona Halep, victorie la Indian Wells. Calea spre reîntoarcerea pe prima poziţie a WTA i se deschide în California

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA de la Indian Wells (California), după ce învins-o pe cehoaica Barbora Strycova, scor 6-2, 6-4.

Simona Halep, victorie la Indian Wells. Calea spre reîntoarcerea pe prima poziţie a WTA i se deschide în California

Cotată cu şansa a doua la trofeu, românca a avut nevoie de 86 de minute pentru a se califica pentru a şaptea oară în carieră în turul al treilea al turneului din deşertul californian, acolo unde va juca împotriva unei sportive din afara primei sute mondiale, Kateryna Kozlova (114 WTA, Ucraina), autoarea unei mari surprize în faţa bielorusiei Aliaksandra Sasnovich (cap de serie 31), scor 6-4, 2-6, 6-0.

Simona Halep şi-a etalat superioritatea în faţa unei adversare care nu i-a câştigat vreodată vreun set în partidele oficiale, la nivel WTA. Punctând mai bine în toate compartimentele jocului, de la eficienţa în spatele serviciului, la aşi, românca a obţinut victoria cu 18 lovituri câştigătoare, faţă de opt ale adversarei.

Simona Halep a reuşit să îi facă faţă Strycovei şi din punct de vedere al eficienţei la plasă, cu 10 atacuri din 16 reuşite, faţă de 11 din 17 raportul cehoaicei, a treia a lume în clasamentul probei de dublu. Pentru accederea în turul trei, românca şi-a asigurat un cec de 48.775 dolari şi 65 de puncte WTA.

Simona Halep are nevoie de o prezenţă în finală pentru a avea şanse matematice de a reveni pe prima poziţie WTA la finalul acestui turneu.

Sursa: Mediafax

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...