După fotbal, se suspendă și campionatul de handbal

După fotbal, se suspendă și campionatul de handbal

După ce ieri Federația Română de Fotbal a anunțat că suspendă orice competiție din subordinea acestora, astăzi a venit rândul Federației Române de Handbal să facă același anunț.

Astfel, cel puțin până pe 31 martie nu se vor disputa meciuri. Decizia o blochează oarecum pe CSM Botoșani, care ar fi trebuit să joace cu CSU Galați, săptămâna viitoare.

"Federația Română de Handbal consideră că sănătatea participanților la activitatea handbalistică și nu numai, trebuie să primeze și, ținând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19 de pe teritoriul României este în creștere, decide suspendarea tuturor competițiilor de handbal pe plan intern.

Astfel, Consiliul de Administrație al F.R.H. a decis astăzi, 13 martie, sistarea tuturor competițiilor de handbal organizate sub egida F.R.H., A.J.H., A.M.H. până la data de 31 martie.

De asemenea:

-dubla cu Polonia contând pentru calificarea lotului național de senioare la Euro 2020, Danemarca și Norvegia, a fost amânată de comun acord cu Federația Poloneză de Handbal pentru perioada 3/4 iunie, respectiv 6/7 iunie 2020.

-participarea lotului național de tineret feminin la stagiul de pregătire de la Izvorani și dubla cu Germania din perioada 15 – 22 martie, au fost anulate.

-participarea lotului național de tineret feminin la turneul internațional din perioada 26 – 29 martie, Rusia, a fost anulată.

-participarea lotului național de cadete la Jocurile Mediteraneene din perioada 8 – 12 aprilie 2020 a fost anulată" se arată în comunicatul emis de FRH.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Catalin Silegeanu: "Traseismul nu este o atitudine corectă în politică"

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
153

Comunicat: Rămân surprins cu ce se lauda partidele acum...Traseismul politic de la un partid la altul se numeste in prag de alegeri: Realizare. In loc intr-un comunicat de presa partid...

PSD Botoșani: Tinerii s-au săturat de promisiuni și minciuni! 10 membri de la tineretul USR s-au alăturat echipei PSD de la municipiul Botoșani!

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
1000

Comunicat:PSD Botoșani anunță astăzi că 10 tineri, licențiați în domeniul tehnic, economic, științe politice, informatică, relații publice, administrarea afacerilor cu preocupări...

Aseară: Restaurante și terase luate cu asalt de forțele de ordine. Amenzi de zeci de mii de lei (foto)

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
1553

Vineri, 10 iulie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, politiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani au desfășurat, în sistem integrat, împre...