Botoșăneanul Ștefan Florescu, singurul român care știe sigur că participă la EURO 2020!

Botoșăneanul Ștefan Florescu, singurul român care știe sigur că participă la EURO 2020!

Botoșăneanul Ștefan Florescu, tânărul pe care ni-l amintim cu drag de la concursul televizat “Românii au talent” este deocamdată singurul român care știe sigur că participă la EURO 2020.

“Am și eu o satisfacție: deocamdată singurul care va reprezenta România la Euro 2020 este Ștefan Florescu. A fost ales pentru București în echipa Skiltzy, mascota Turneului Final. Nu că ar fi fiul meu, dar totuși... Cred că se va descurca mai bine decât echipa națională”, scria cu umor aseară pe facebook tatăl său, cunoscutul jurnalist botoșănean, Florentin Florescu.

Tânărul Ștefan Florescu are 27 de ani și a fost ales alături de o altă româncă, Ioana Andreea, să reprezinte România la ce mai mare competiție sportivă a momentului. Echipa oficială a freestylerilor UEFA EURO 2020 a fost confirmată după ce, prin intermediul competiţiei ”Momentul tău”, suporterii au ales câte doi reprezentanţi ai celor 12 ţări-gazdă.

„Fanii şi-au votat freestylerii favoriţi graţie competiţiei online destinată talentelor în domeniu şi lansată pentru a scoate la iveală cei mai originali şi expresivi freestyleri de pe întreg cuprinsul Europei. Sute de concurenţi au trimis imagini video, înfăţişându-le calităţile şi constituind candidaturi în vederea reprezentării ţărilor lor cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a EURO. Ulterior, două dintre cele mai mari nume ale lumii freestylerilor (fosta campioană mondială Liv Cooke, din Anglia, şi norvegianul Tobias Becs, fost campion european) au redus numărul acestora, ei alcătuind câte o ‘listă scurtă’ a nominalizaţilor pentru fiecare oraş. Fanii au urmărit video-urile selectate și i-au ales pe câștigători, câte doi freestyleri aleși urmând să reprezinte fiecare țară-gazdă. Acești 24 de freestyleri se vor alătura mascotei oficiale a UEFA EURO 2020, Skillzy, în cadrul mai multor spectacole ce vor fi organizate în perioada premergătoare turneului final, dar și în timpul competiției propriu-zise, inclusiv la meciuri, în fan zones și în timpul turului oficial al trofeului”, a explicat FRF.

Ştefan Florescu va reprezenta România la “World Freestyle Football Championship”

“Freestyle este asociat cu fotbalul de stradă, cu panna și cu alte versiuni ale acestui joc, bazate pe calități tehnice. El prezintă caracteristici commune cu dansul și, chiar, cu gimnastica ritmică, fiind strâns legat de muzică. Freestyle nu este un joc, ci o expresie a creativității și, concomitent, o performanță artistică”, recunoaște FRF.

Iată și câteva imagini deosebite cu cunoscutul artist de la Botoșani.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
290

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5363

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
211

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...