Botoșănenii pot dona hrană animalelor în boxpaletul special amenajat pentru ele

Botoșănenii pot dona hrană animalelor în boxpaletul special amenajat pentru ele

Iubitorii frumoaselor patrupede au ocazia de a dona, începând de miercuri, hrană sau orice altceva le-ar fi de folos animalelor. Noul proiect este inițiat de un cabinet veterinar din Botoșani,  recunoscut pentru actele sale de binefacere și campaniile destinate patrupedelor cu sau fără stăpân.

Scopul principal al proiectului este de a asigura hrana animalelor  fără stăpân  sau chiar și a celor aflate în grija unor persoane mărinimoase dar care nu au putere financiară de a le asigura hrana.  Boxpaletul este amplasat în interiorul unui hipermarket din Botoșani, lângă un magazin destinat animalelor.

„Pentru cei dintre dumneavoastră care doresc să ajute direct cu mâncare animalele din adăposturi , străzi sau animalele aflate în grija unor persoane fără posibilități financiare, acum o puteți face foarte simplu în boxpaletul amplasat într-un hipermarket din Botoșani.

Atunci când cumpărați mâncare sau bunătăți pentru blănoșii dumneavoastră, nu uitați să luați ceva în plus și pentru animăluțele necăjite și puneți în boxpaletul special amplasat pentru ele! Un pliculeț de mâncare, un sac de nisip, un sac de hrană ...orice vă permiteți! Mulțumim în numele lor!”, au transmis reprezentanții cabinetului veterinar.

 

 

Spune-ne opinia ta