Spitalul Municipal Dorohoi a primit o donație importantă din partea unei asociații umanitare

Spitalul Municipal Dorohoi a primit o donație importantă din partea unei asociații umanitare

Spitalul Municipal Dorohoi  a primit din partea Asociație "Clara" o donație importantă ce constă în două concentratoare de oxigen care sunt necesare bolnavilor cu probleme de respirație cauzate de afecțiuni respiratorii acute și cronice.

Acestea au fost donate împreună cu auxiliarele aferente câte 5 vase barbotoare și 20 de canule pentru fiecare aparat. Valoarea totală a sponsorizării a fost în sumă de 13.415 lei.

Cu această ocazie, Asociația "Clara" încurajează potențialii agenți economici să sprijine Spitalul Municipal Dorohoi prin achiziționarea și donarea unor astfel de aparate necesare în lupta anti Covid.

„Mulțumim sponsorilor care au făcut posibilă aceasta donație!

Concentratoarele de oxigen sunt necesare bolnavilor internați în Spitalul Municipal Dorohoi care vin cu probleme de respirație cauzate de afecțiuni respiratorii acute si cronice. Numărul total de astfel de aparate existente la aceasta dată sunt total insuficiente.

Sperăm ca prin această donație să-i ajutăm măcar pe unii dintre ei.

Concentratoarele portabile de oxigen sunt din clasa compact 1025ks, flux maxim 10 litri, productie SUA. Acestea au fost donate împreuna cu auxiliarele aferente câte 5 vase barbotoare și 20 canule pentru fiecare aparat. Valoarea totala a sponsorizării a fost în sumă de 13.415 lei.

Alături de comunitatea dorohoiană, Asociatia Clara încurajează astfel și potențialii agenți economici să sprijine Spitalul Municipal Dorohoi prin achiziționarea și donarea unor astfel de aparate necesare în lupta anti Covid 19”, au declarat reprezentanții Asociației Clara.

Medicul Valerian Andrieș, managerul Spitalului Municipal Dorohoi, a transmis un mesaj de mulțumire adresat Asociației "Clara" care a contribuit la îmbunătățirea calității serviciilor medicale din această unitate.

”Întreaga echipă a Spitalului Municipal Dorohoi aduce mulțumiri ASOCIAȚIEI CLARA care a fost alături de noi, prin donarea a două bucăți Concentrator de oxigen compact 1025ks. A fost îmbunătățită astfel calitatea serviciilor medicale oferite pacienților din unitatea noastră datorită acestor echipamente, pentru care le multumim!”, a transmis medicul Valerian Andrieș, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

(Foto) Talentata Sofia Țurcanu, micuța botoșăneancă ce promite un viitor strălucit în muzică

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
931

Sofia Olivia Țurcanu are 11 ani și este elevă în clasa a V-a a la Liceul de Arte „Ștefan Luchian” din Botoșani, la clasa de vioară, iar de la vârstă de 5 ani studiază c...

DSP: Rata de infectare cu Covid-19 în municipiul Botoșani, aproape de pragul de 9 cazuri la mia de locuitori

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
1961

În ultimele 24 de ore, 187 de botoșăneni au fost diagnosticați cu Covid-19, potrivit statistici furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani.82 dintre aceștia sunt din m...

Cele două minore dispărute vineri seară, identificate de polițiștii botoșăneni

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
1779

Cele două adolescente dispărute vineri seară de la domiciliu au fost identificate de polițiști pe raza municipiului Botoșani.Este vorba despre Ionescu Andreea Diana, în vârstă d...