Botoșăneanca ce ajută benevol concetățenii bolnavi, revoltată de atitudinea unora dintre aceștia: “Nu înțeleg, le primiți voluntar dar nu vă deplasați să le luați?!”

Botoșăneanca ce ajută benevol concetățenii bolnavi, revoltată de atitudinea unora dintre aceștia: “Nu înțeleg, le primiți voluntar dar nu vă deplasați să le luați?!”

Lidia Humelnicu este botoșănenca cu suflet mare stabilită în Italia care cumpără din bani proprii medicamentul Eutirox și îl trimite în Botoșani persoanelor bolnave care depind de acest medicament. Numai în luna septembrie, Lidia Humelnicu a cumpărat peste 140 de cutii de Eutirox.

Dar se pare că expresia binecunoscută “și dat și rugat” descrie foarte bine situația prin care trece la momentul actual femeia. Aceasta a rămas cu numeroase cutii cu medicamente  pentru că 17 persoanele  din  Botoșani  care au apelat la bunăvoința ei  nu și-au ridicat medicamentele, deși au fost contactate telefonic din Italia în acest sens. Botoșăneanca este revoltată de atitudinea celor care au solicitat aceste medicamente și nu le-au ridicat deși Lidia Humelnicu ajută benevol cetățenii aflați în suferință.

“În luna septembrie am avut cereri de Eutirox de la foarte multe persoane. Am trimis pentru toți cei care au scris, au fost peste 140 cutii. Toate persoanele au fost anunțate prin mesaj postat de mine sau telefonic să se prezinte pentru a ridica pastilele. 17 persoane nu s-au prezentat iar cutiile au rămas în așteptare. Îi mai anunț încă o data eu telefonic din Îtalia, postez pe facebook, aveți două zile la dispoziție, după vor fi redistribuite spre alții care au nevoie. Nu înțeleg, le primiți voluntar dar nu vă deplasați să le luați?! Cum vine asta? Eu încerc să ajut, „GRATIS”, benevol, și vouă vă este greu să spuneți că nu mai aveți nevoie, sau sa mergeți sa le luați!”, a declarat Lidia Humelnicu pe un grup de socializare.

 

Spune-ne opinia ta