Fată de 14 ani „dispărută” a doua oară, în două săptămâni

Fată de 14 ani „dispărută” a doua oară, în două săptămâni

O fată în vârstă de 14 ani, din comuna botoșăneană Răuseni, a fost dată în urmărire de Poliție pentru a doua oară, în două săptămâni. Organele de investigare au demarat verificările miercuri, când mama a declarat-o dispărută.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Andreea Ionela Andronic, care locuiește fără forme legale împreună cu mama sa, a plecat în loc necunoscut, fără a mai reveni.

Semnalamentele sale sunt următoarele: circa 1,70 m înălțime, aproximativ 70 de kilograme, păr șaten și ochi căprui.

În momentul în care a plecat de acasă, aceasta era îmbrăcată pantaloni albaștri și pulover negru, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare neagră cu talpă albă.

Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Minora a mai fost dată în urmărire și în urmă cu aproape două săptămâni. Ea plecase la școală, însă a ajuns și a rămas la locuința unui prieten, fără să anunțe familia cu privire la acest aspect.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Pacientul fugar a fost găsit de polițiști și re-internat

astăzi, 09:40
271

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, din comuna Stăuceni, dat în urmărire de Poliție luni seară, după ce a fugit din spitalul unde se afla internat, a fost identificat de Serviciu...

Pacient fugit din spital, căutat de Poliție

astăzi, 08:33
329

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Stăuceni, a fost dat în urmărire de Poliție, luni seară, după ce a fugit din spitalul unde se afla internat.Potrivit Inspector...

Femeie încătușată. Aproape în comă alcoolică și fără permis, a furat o mașină și a provocat un accident

Luni, 23 Noiembrie 2020
3624

O femeie de 39 de ani, din municipiul Botoșani, a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a furat mașina unui membru de familie și a condus-o, deși se afla aproape în comă alcoolică și...