Document: Un bărbat stabilit în Botoșani înaintează prim-ministrului problema de infrastructură rutieră din localitatea de reședință. „Doresc să contribui la o viață socială demnă de anul 2020”

Document: Un bărbat stabilit în Botoșani înaintează prim-ministrului problema de infrastructură rutieră din localitatea de reședință. „Doresc să contribui la o viață socială demnă de anul 2020”

Un bărbat stabilit în localitatea Codreni, din comuna Mileanca, înaintează, în numele tuturor cetățenilor din unitatea teritorial-administrativă în care locuiește, un memoriu către premierul României, Ludovic Orban, prin care solicită demararea unor proiecte de investiții în vederea modernizării a 20 de kilometri de tronson, respectiv DJ Mileanca-Codreni-Coțușca.

Costel Bardan, bucureștean la origine, în vârstă de 55 de ani, este cunoscut pentru demersurile efectuate în același scop, în urmă cu doi ani. Acesta a semnalat problema de infrastrucură printr-o petiție, solicitând apoi autorităților o soluție, de la Primăria UAT-ului, până la Consiliul Județean Botoșani, Direcția de Drumuri și Poduri și chiar Ministerul Dezvoltării.

„Răspunsurile au "sunat" la unison: DJ293 Mileanca-Codreni-Coțușca, nu este prins în programul de dezvoltare pe 2016-2020. Mă aflu în posesia tuturor răspunsurilor. Actualmente, am făcut un memoriu către Guvernul României, care îl voi depune personal, împreună cu răspunsurile primite anterior. Conform răspunsului voi trece la următoarea etapă, probabil către Comisia Europeană. Este vorba de doar 20 km de DJ pentru care solicit asfaltarea lui, susținut de către toți locuitorii satului Codreni. Personal, nu mă mai intimidează faptul că nu a făcut PSD sau că promite PNL, despre care încă nu știm ce și cum va face. Important este ca cineva, dintre cei de la putere, să acorde importanță și Moldovei, respectiv Botoșaniului pe care îl iubesc, chiar dacă sunt născut, crescut în București”, a declarat Costel Bardan.

Despre demersurile sale, Știri.Botoșani.Ro a mai scris AICI și AICI. 

 

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Accident rutier mortal în Vorona

astăzi, 15:33
2039

Un accident rutier soldat cu pierderea unei vieți omenești a avut loc, joi, în localitatea Vorona. Un bătrân a decedat pe loc, după ce a fost acroșat de o mașină.Evenimentu...

Soluții de economie circulară în Botoșani. CMCDR din zona Rediu, cheia pentru salvarea a milioane de lei anual din bugetul local (foto-video)

astăzi, 14:56
359

Municipalitatea a implementat soluții pentru valorificarea deșeurilor reciclabile din Botoșani, în vederea economisirii bugetului local, prin administrarea unitară de Direcția de Edilitare ...

Avaria de pe conducta Botoșani-Bucecea, remediată la timp

Miercuri, 5 August 2020
2042

Angajații Nova Apaserv au finalizat, miercuri, lucrările în localitatea Leorda, unde a survenit o avarie majora, care urma să lase fără apă atât municipiile Botoșani și Dorohoi, c&...