Apel către populație. Temperaturile negative din următoarea perioadă ar putea periclita sănătatea oamenilor fără adăpost din Botoșani

Apel către populație. Temperaturile negative din următoarea perioadă ar putea periclita sănătatea oamenilor fără adăpost din Botoșani

Temperaturile scăzute din Botoșani, anunțate de meteorologi pentru următoarea perioadă, ar putea pune serios în pericole viața persoanelor fără adăpost, care își duc traiul pe străzile municipiului.

Este de datoria noastră să le venim în ajutor și să-i îndrumăm spre centrul social al Primăriei Botoșani sau să anunțăm organele competente.

Pe această cale, reprezentanții Asociației Happy transmit un mesaj populației, de implicare în cazul persoanelor fără adăpost întâlnite pe străzile din Botoșani.

De asemenea, sunt puse la dispoziția cetățenilor numerele de telefon aparținând Direcției  de Asistență Socială Botoșani, cât și numărul de telefon al Poliției Locale.

Cetățenii sunt rugați să anunțe imediat serviciul 112, în cazul în care observă că oamenii fără adăpost nu se pot deplasa.

„Dacă observați oameni fără adăpost pe străzi, puteți să îi trimiteți la centrul social al Primăriei Botoșani .

În cazul în care remarcați că nu se pot deplasa, atunci puteți suna la 112, iar echipajele de urgență vor veni să îi ridice din frig”, este apelul transmis către populație de către reprezentanții Asociație Happy.

Direcția de asistență socială Botoșani:

Telefon:

- 0231 586 952

- 0231 513 841

- 0231 583 230

Politia locala Botoșani

Telefon:

- 0231 513 100

- 0331 401 541

 

Spune-ne opinia ta