El este medicul care și-a împărțit salariul cu infirmierele: "Statul nu a pus niciun ban în plus, ci a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă!"

"A fost o chestie colegială. Este adevărat, am sărit în apărarea acestor necăjiți, pentru că este o nedreptate ce s-a întâmplat. S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere și ni s-au dat nouă, medicilor... De fapt, statul nu a pus niciun ban în plus, ci a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă".

El este medicul care și-a împărțit salariul cu infirmierele: "Statul nu a pus niciun ban în plus, ci a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă!"

Gest de omenie făcut de Mircea Duțescu, un medic psihiatru din Vrancea, care și-a împărțit salariul cu infirmierele. La două zile după ce angajații spitalului au protestat pentru că le-au scăzut veniturile, medicul a decis să-și împartă banii cu colegii aflați în suferință.

Informația a fost dezvăluită de o angajată de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din comuna Dumbrăveni, care a publicat un mesaj emoționant pe Facebook pentru a-i mulțumi doctorului Mircea Duțescu, notează vrancea24.ro. „Acesta este un om cu suflet de aur căruia îi dorim ani sănătoși și viață lungă. Mulțumim din suflet, domnule doctor, pentru gestul dumneavoastră. Nu a făcut nimeni în țară ce ați făcut dumneavoastră pentru noi. Personalul auxiliar medical de la Dumitrești mulțumește din suflet singurului medic care a împărțit salariul cu noi”, a scris Mona Ramona Stănilă, pe Facebook.

Medicul nu a vrut să spună de ce a făcut acest gest și nici despre ce sumă a fost vorba. „A fost un cadou amical pe care l-am făcut. A fost o chestie colegială. Este adevărat, am sărit în apărarea acestor necăjiți, pentru că este o nedreptate ce s-a întâmplat. S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere și ni s-au dat nouă, medicilor. De fapt, statul nu a pus niciun ban în plus, ci a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă”, a precizat, pentru sursa citată, medicul Mircea Duțescu.

Angajații spitalului se plâng că nu a fost rezolvată problema salarială. „Managerul nu discută pe această temă cu noi. Nici măcar nu ne spune că încearcă. Răspunsul este repetitiv: respect şi aplic legea”, a menționat angajata Spitalului din Dumbrăveni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...