14 posturi de șefi secție din 74, scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani!

14 posturi de șefi secție din 74, scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani!

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de șefi secție. Medicii trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate și să prezinte un proiect de management privind evoluția viitoare a secției.

Astfel, se caută medici șefi pentru următoarele secții: Secția Medicină Internă I, Secția ATI, Secția Neurologie, Secția Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Secția ORL, Secția Psihiatrie I Acuți, Secția Psihiatrie II Acuți, Secția Psihiatrie III Acuți, Secția Psihiatrie IV Acuți, Secția Psihiatrie-Postcură-Toxicodependențe, Secția Psihiatrie V Cronici, Secția Neonatologie și UPU-SMURD.

Înscrierile se fac până la 30 octombrie, iar cei admiși în urma selecției dosarelor vor susține trei probe: interviu, probă scrisă și probă parctică.

Posturile au fost scoase la concurs de către conducerea unităţii sanitare după ce şefilor de pe aceste secţii le-au expirat mandatele de conducere ale secţiilor, fie erau în prezent şefi de secţie cu titlul de interimat, astfel că postul trebuia scos la concurs.

 În mod surprinzător, însă, din totalul de 74 de secţii, câte are cel mai mare spital din Moldova, doar acestea au fost scoase în prezent la concurs.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
130

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
123

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
48

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...