14 posturi de șefi secție din 74, scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani!

14 posturi de șefi secție din 74, scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani!

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de șefi secție. Medicii trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate și să prezinte un proiect de management privind evoluția viitoare a secției.

Astfel, se caută medici șefi pentru următoarele secții: Secția Medicină Internă I, Secția ATI, Secția Neurologie, Secția Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Secția ORL, Secția Psihiatrie I Acuți, Secția Psihiatrie II Acuți, Secția Psihiatrie III Acuți, Secția Psihiatrie IV Acuți, Secția Psihiatrie-Postcură-Toxicodependențe, Secția Psihiatrie V Cronici, Secția Neonatologie și UPU-SMURD.

Înscrierile se fac până la 30 octombrie, iar cei admiși în urma selecției dosarelor vor susține trei probe: interviu, probă scrisă și probă parctică.

Posturile au fost scoase la concurs de către conducerea unităţii sanitare după ce şefilor de pe aceste secţii le-au expirat mandatele de conducere ale secţiilor, fie erau în prezent şefi de secţie cu titlul de interimat, astfel că postul trebuia scos la concurs.

 În mod surprinzător, însă, din totalul de 74 de secţii, câte are cel mai mare spital din Moldova, doar acestea au fost scoase în prezent la concurs.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: La mulți ani, femeie

Joi, 4 Iunie 2020
118

La orele serii mai publicăm încă o poezie din cele primite pe adresa de e-mail a redacției noastre și ne bucurăm că am reluat această rubrică, pentru noi, minunată. Vă dorim lectură p...

Srilankezii abandonaţi la aeroport au fost concediaţi cu încălcarea gravă a Codului Muncii de către firma din Botoșani

Joi, 4 Iunie 2020
381

Confecţionerii din Sri Lanka ajunşi în mijlocul unui scandal naţional după ce au fost abandonaţi pe Aeroportul Otopeni au fost concediaţi de patronii fabricii din Botoşani fără a se res...

Botoșani, printre cele mai afectate de secetă județe din țară

Joi, 4 Iunie 2020
154

Comisiile de evaluare au întocmit până în prezent procese verbale de constatare a pagubelor produse de secetă pe o suprafaţă de 1,3 milioane de hectare, din cele 2,9 milioane car...