14 secții ale Spitalului Județean rămân fără șefi, posturile sunt scoase la concurs

14 secții ale Spitalului Județean rămân fără șefi, posturile sunt scoase la concurs

Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati” din Botoșani organizează concursuri pentru ocuparea a nu mai puțin de 14 posturi de șef de secție.

Astfel, se caută coordonatori pentru Secțiile: ORL, Psihiatrie I, II și III – Acuți, Neanotologie, UPU-SMURD, Psihiatrie Cronici, Medicină Internă I, Neurologie, Toxicodependențe-Postcură și Secția Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

Candidații trebuie să aibă o experiență de minimum cinci ani în domeniu.

Pe lângă cele trei probe pe care trebuie să le promoveze concurenții, adică obținerea unei note mai mari decât 7 la fiecare dintre etapele de examinare, aceștia trebuie să prezinte un plan de management al secției, pe care își propun să îl urmeze.

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până 30 octombrie a.c., inclusiv.

Cei care au ocupat până acum aceste funcții, și-au finalizat/își finalizează mandatul de permanent sau de interimar. La nivelul întregii unități, există 74 de secții.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
332

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
472

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
597

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...