Oficial: Alegerile locale vor avea loc pe data de 27 septembrie

Oficial: Alegerile locale vor avea loc pe data de 27 septembrie

Alegerile locale pentru alegerea primarilor, consilierilor locali și județeni, precum și a președinților consiliilor județene din România vor avea loc la data de 27 septembrie.

Proiectul a fost adoptat cu 253 „pentru”, două voturi „împotriva” şi 36 de ”abţineri” astăzi de către Camera Deputaților care este for decizional în această cauză.

După acest vot, propunerea legislativă adoptată de Camera Deputaţilor merge la promulgare la preşedintele României - Klaus Iohannis.

Spre deosebire alegerile precente, sunt prevăzute și condiții noi în secțiile de votare, astfel încât acestea să fie dezinfectate după ce oamenii își exprimă opțiunile.

Buletinele de vot vor fi tipărite înainte cu 23 de zile astfel încât să nu existe neconcordanțe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
25

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
431

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
53

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...