Mihaela Huncă a prezentat lista candidaților organizațiilor județene Pro România și Alde la alegerile parlamentare

Mihaela Huncă a prezentat lista candidaților organizațiilor județene Pro România și Alde la alegerile parlamentare

Într-o conferință de presă susținută în cursul zilei de vineri la sediul partidului, Mihaela Huncă, lidera Filialei Pro România Botoșani, a prezentat lista candidaților la alegerile Parlamentare desfășurate în 6 decembrie 2020.

Pro România candidează alături de Alde pe listele comune, sub același nume și aceeași siglă, Pro România. Mihaela Huncă a declarat că nu este de acord cu organizarea alegerilor parlamentare din cauza numărului crescut de persoane confirmate cu noul coronavirus pe teritoriul României. Cu toate acestea, Pro România se pregătește pentru alegeri având ca scop de a dovedi incapacitatea Guvernului Orban  de a lua măsurile necesare de la începutul pandemiei până în prezent.

”Împreună cu Alde, Pro România candidează pe liste comune la alegerile parlamentare sub același nume și sub aceeași siglă, Pro România. Chiar dacă nu este oportun să se organizeze alegerile pe 6 decembrie, ne pregătim pentru alegeri pentru că acest Guvern și-a dovedit incapacitatea de a lua măsurile necesare încă de la începutul pandemiei până în prezent. Indiferent de rezultatul alegerilor, noi nu vom vota Guvernul Orban pentru că n-am făcut-o nici până acum. Noi vom fi consecvenți pentru că ne interesează măsurile anticriză. Vom avea un program anti-criză pe care noi îl vom transmite tuturor cetățenilor în perioada de campanie și vom veni și cu un premier care să poată să implementeze aceste măsuri”, a declarat Mihaela Huncă.

Lista candidaților propuși pentru Camera Deputaților:

  1. Mihaela Huncă
  2. Cătălin Silegeanu
  3. Aurica Sălăvăstru
  4. Gabriel Hârtie
  5. Gergeta Nistor
  6.  Mihaela Hriscu
  7.  Liviu Constantin Toma
  8. Lucian Timișag

Lista candidaților propuși pe Senat:

  1. Roxana Florentina Țurcanu
  2. Daniel Alin Atudoroaie
  3. Albert Petru Tănase
  4. Ștefan Virginia Silvia
  5. Ștefan Narcis

 

Spune-ne opinia ta