Cristian Achiței, după candidatură depusă pentru Senatul României: După ani întregi de nimic pesedist, botoșănenii au nevoie de realizări concrete, de dezvoltare!

Cristian Achiței, după candidatură depusă pentru Senatul României: După ani întregi de nimic pesedist, botoșănenii au nevoie de realizări concrete, de dezvoltare!

Deputatul PNL, Cristian Achiței, a declarat după candidatură depusă pentru Senatul României, că obiectivul personal pentru următorii ani este realizarea celor două investiții în infrastructura județului Botoșani, respectiv Drumul Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și Drumul Național DN 29D Botoșani-Ștefănești.

“Sunt onorat să ocup locul 1 pe lista de candidați la Senatul României depusă astăzi, 21 octombrie, de PNL Botoșani la Biroul Electoral Județean. O zi pe care am trăit-o cu multă emoție, cu sentimentul unei mari responsabilități față de județul pe care îl iubesc și față de botoșăneni.

Țin să le mulțumesc pentru încrederea acordată tuturor colegilor de partid. Consider nominalizarea o recunoaștere a rezultatelor obținute pentru Botoșani și botoșăneni în ultimii ani atât în Consiliul Județean, cât și în Parlamentul României.

Urmează o campanie electorală importantă pentru viitorul României și, în particular, pentru viitorul județului nostru. O campanie în care voi fi foarte activ pentru a convinge un număr cât mai mare dintre concetățenii noștri că Partidul Național Liberal reprezintă singura soluție viabilă pentru dezvoltarea județului Botoșani.

Dezvoltăm Botoșaniul! Este obiectivul întregii echipe PNL pentru următorii ani, în care partidul se va afla la guvernarea României. Este însă și obiectivul meu personal, pentru că sunt strâns legat de două dintre cele mai importante investiții în infrastructura județului Botoșani, Drumul Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și Drumul Național DN 29D Botoșani-Ștefănești, investiții pe care vreau să le văd finalizate la termen, adică în următorii doi ani.

După ani întregi de nimic pesedist, de minciuni propagandistice și pomeni aruncate în stânga și în dreapta, județul Botoșani și botoșănenii au nevoie de realizări concrete, de dezvoltare! Exact pentru asta voi lupta în continuare, cu toate forțele, pentru botoșănenii mei!

Partidul Național Liberal se va afla la guvernare în următorii patru ani, iar botoșănenii trebuie să fie reprezentați cum se cuvine, printr-o echipă parlamentară puternică și eficientă, în relația cu Guvernul României! Astfel vom putea beneficia de întreaga susținere guvernamentală pentru proiectele prin care vom realiza dezvoltarea Botoșaniului!

Am mare încredere că toți cei care cred în proiectele de dezvoltare a județului Botoșani vor fi prezenți la vot pe 6 decembrie!”, a explicat deputatul PNL Cristian Achiței.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la Ungureni stins de pompierii din Săveni

astăzi, 14:08
119

Efectul termic sau o scânteie pot provoca incendii în doar o clipă. Dacă podul este plin de materiale combustibile care întrețin arderea și favorizează propagarea flăcărilor, ...

Când te poți testa pentru a afla dacă ai anticorpi, după ce te-ai vaccinat anti-COVID 19

astăzi, 12:29
568

Testele care determină prezența anticorpilor anti-spike după vaccinarea anti-COVID-19 au intrat pe lista de servicii a marilor clinici şi reţele private de sănătate, costurile acestora variind ...

Guvernul pregăteşte un 'coronapass' mascat - Acces la diverse servicii doar cu vaccin, test sau dovada imunității naturale

astăzi, 09:03
420

Guvernul pregătește un ''coronapass'' mascat. Autorităţile iau în calcul să adopte modelul danez prin care românii ar putea să revină la normal. Mai exact, să merge...