Cât a costat biletul lui Dragnea pentru cina cu Trump!

Președintele PSD a scris, pe Facebook, că a avut "onoarea de a participa" la o cină "în format restrâns" alături de președintele-ales al SUA, Donald Trump.

Cât a costat biletul lui Dragnea pentru cina cu Trump!

   Foto: Facebook Liviu Dragnea

În mod oficial, doar ambasadorii acreditați la Washington sunt invitați să își reprezinte statele la ceremonia de preluare a mandatului de către președintele SUA, însă oricine poate participa atât timp cât cumpără un bilet, al cărui preț variază între 25.000 și un milion de dolari. Unul dintre cele mai scumpe bilete a fost pentru o cină la care a participat și Donald Trump, care a avut loc joi seara. Prețul pentru acest bilet variază între 500.000 și un milion de dolari. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a publicat, joi, pe Facebook mai multe imagini în care spunea că a avut "onoarea" de a lua cina într-un cadru restrâns alături de președintele ales Donald Trump, arata Digi24.ro.

Accesul la toate evenimentele din cadrul săptămânii învestirii președintelui-ales este pe bani, a explicat Politico, doar că în funcție de statutul participanților prețul variază. Mai exact, pentru o cină cu potențiali șefi de agenții guvernamentale din SUA sumele se încadrează între 100.000 și 200.000 de dolari.

Însă, biletul pentru cina de joi, la care au participat Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, și la care și-a făcut apariția și Donald Trump, a costat între 500.000 și 1.000.000  de dolari - cu diferite niveluri de acces, în funcție de suma donată, potrivit unor broșuri ale evenimentului de învestire, obținute de Politico și de New York Times.


 

Președintele PSD a scris, pe Facebook, că a avut "onoarea de a participa" la o cină "în format restrâns" alături de președintele-ales al SUA, Donald Trump.

"Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!" A fost un dialog cald și deschis", a scris liderul PSD pe Facebook.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...