ALEGERI în PNL Botoșani: Costel Şoptică: "Trebuie să avem încredere unii în alții"

Tot pe unitate a pus accentul şi Costel Şoptică, de asemenea candidat la şefia PNL Botoşani. Diferit de contracandidatul său, senatorul liberal a apelat la ajutorul efectiv al echipei sale, pregătind un film în care au fost incluse mesajele primarilor din judeţ şi ai liderilor organizaţiilor locale.

ALEGERI în PNL Botoșani: Costel Şoptică: "Trebuie să avem încredere unii în alții"

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Venind de pe poziţia de preşedinte interimar al PNL, Costel Şoptică a apelat la strategia echipei, nominalizând pe cei care-i sunt aproape în această campanie, dar a pus accent pe unitate.

"Am încercat să coagulez în această echipă tot ce am crezut eu că are mai bun PNL, o echipă care să exprimă integritate, eficienţă şi echilibru, acestea fiind valorile care să facă diferenţa. Nimeni în politică nu reprezintă nimic fără o echipă din care să facă parte şi pe care să se bazeze. Vreau să terminăm cu foşti şi foşti. De astăzi, toţi suntem colegi în PNL. Semnalul de unitate pe care trebuie să-l dăm în teritoriu trebuie să plece astăzi de aici. Este cel mai înţelept lucru pe care trebuie să-l facem şi dacă altcineva dă un alt semnal, noi şi echipa noastră ne delimităm. Până acum fiecare a avut propria strategie şi a apelat la propriile metode să-şi convingă colegii. Strategia mea este de unitate, nu a trebuit decât să ne adunăm laolaltă, să ne strângem mâna şi să pornim împreună la drum. Ştim la ce ne angajăm: muncă multă, dragii mei. Noi, din interior, trebuie să avem încredere unii în alţii. Politicienii trebuie să fie în slujba cetăţenilor, nu cetăţenii în slujba politicenilor, iar cine a înţeles asta a intrat în această echipă. Votaţi Costel Şoptică!", a fost mesajul senatorului liberal. 

 

Spune-ne opinia ta