Femeile puternice sunt cele care pleacă. Știu că pot mai mult!

Femeile puternice sunt cele care pleacă. Știu că pot mai mult!

Femeile puternice sunt cele care pleacă. Ele nu acceptă mai puțin de la viață, nu își doresc mediocritate și nu renunță la idealurile lor. Au încredere în ele însele și știu că întotdeauna este loc de mai bine.

În viziunea lor, nu există „așa a fost să fie” sau „atât am putut”. Ele luptă constant să iasă din zona de confort, să își depășească temerile și să își înfrunte demonii. Duc o luptă continua pentru a face mai mult și pentru a obține mai mult. Femeile puternice sunt cele care pleacă către noi orizonturi și sunt într-o continuă căutare a adevărului.

Își doresc să evolueze și să demonstreze că sunt capabile să își atingă obiectivele profesionale și personale. Femeile puternice sunt cele care pleacă de lângă oamenii care nu le acordă încredere.

Sunt primele care renunță la persoanele care le demotivează și care nu au capacitatea să le recunoască adevărata valoare. Sunt primele care întorc spatele chiar și oamenilor dragi, dacă aceștia nu își doresc să vadă tot ce e mai bun și mai frumos în ele.

Sunt puternice, sunt capabile să atingă cele mai înalte culmi și își cunosc adevărată valoare. Ele cred în puterea lor interioară și nimic nu le poate opri să își continue drumul.

Citește mai departe!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Direcţia Sanitar-Veterinară din Botoșani angajează medic și inginer

astăzi, 13:08
33

Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de medic veterinar,...

Apicultorii încep să primească ajutorul de minimis promis de stat!

astăzi, 13:03
24

Ministerul Agriculturii a anunțat că a dispus alocarea sumelor necesare pentru ca apicultorii care au avut pierderi în acest an să primească un sprijin din partea statului.Într-un ...

Bucurie în Spitalul Municipal din Dorohoi: secția ATI a fost renovată și dotată, personalul se arată încrezător

astăzi, 12:38
66

Sâmbătă, personalul secției ATI a Spitalului Municipal Dorohoi, a sărbătorit finalizarea dotării și modernizării compartimentului unde, anual, peste 1000 de pacienți sunt vind...