Femeile puternice sunt cele care pleacă. Știu că pot mai mult!

Femeile puternice sunt cele care pleacă. Știu că pot mai mult!

Femeile puternice sunt cele care pleacă. Ele nu acceptă mai puțin de la viață, nu își doresc mediocritate și nu renunță la idealurile lor. Au încredere în ele însele și știu că întotdeauna este loc de mai bine.

În viziunea lor, nu există „așa a fost să fie” sau „atât am putut”. Ele luptă constant să iasă din zona de confort, să își depășească temerile și să își înfrunte demonii. Duc o luptă continua pentru a face mai mult și pentru a obține mai mult. Femeile puternice sunt cele care pleacă către noi orizonturi și sunt într-o continuă căutare a adevărului.

Își doresc să evolueze și să demonstreze că sunt capabile să își atingă obiectivele profesionale și personale. Femeile puternice sunt cele care pleacă de lângă oamenii care nu le acordă încredere.

Sunt primele care renunță la persoanele care le demotivează și care nu au capacitatea să le recunoască adevărata valoare. Sunt primele care întorc spatele chiar și oamenilor dragi, dacă aceștia nu își doresc să vadă tot ce e mai bun și mai frumos în ele.

Sunt puternice, sunt capabile să atingă cele mai înalte culmi și își cunosc adevărată valoare. Ele cred în puterea lor interioară și nimic nu le poate opri să își continue drumul.

Citește mai departe!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
27

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
432

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
54

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...