Femeile puternice sunt cele care pleacă. Știu că pot mai mult!

Femeile puternice sunt cele care pleacă. Știu că pot mai mult!

Femeile puternice sunt cele care pleacă. Ele nu acceptă mai puțin de la viață, nu își doresc mediocritate și nu renunță la idealurile lor. Au încredere în ele însele și știu că întotdeauna este loc de mai bine.

În viziunea lor, nu există „așa a fost să fie” sau „atât am putut”. Ele luptă constant să iasă din zona de confort, să își depășească temerile și să își înfrunte demonii. Duc o luptă continua pentru a face mai mult și pentru a obține mai mult. Femeile puternice sunt cele care pleacă către noi orizonturi și sunt într-o continuă căutare a adevărului.

Își doresc să evolueze și să demonstreze că sunt capabile să își atingă obiectivele profesionale și personale. Femeile puternice sunt cele care pleacă de lângă oamenii care nu le acordă încredere.

Sunt primele care renunță la persoanele care le demotivează și care nu au capacitatea să le recunoască adevărata valoare. Sunt primele care întorc spatele chiar și oamenilor dragi, dacă aceștia nu își doresc să vadă tot ce e mai bun și mai frumos în ele.

Sunt puternice, sunt capabile să atingă cele mai înalte culmi și își cunosc adevărată valoare. Ele cred în puterea lor interioară și nimic nu le poate opri să își continue drumul.

Citește mai departe!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tradițiile românilor: Astăzi, Rusaliile sau Pogorârea Duhului Sfânt, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinilor

astăzi, 08:46
23

Ortodocşii sărbătoresc, duminică şi luni, Cincizecimea sau Pogorârea Sfântului Duh peste sfinţii apostoli, cunoscută în popor drept Duminica Mare sau Rusaliile. Cu această oc...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (XCVI)

astăzi, 08:22
36

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Partea a III-a a lucrării semnate de Elis Râpeanu se intitulează „Statutul literar al epigramei”. Autoa...

VERSURI DIN STRADĂ: Solitudine

Sâmbătă, 6 Iunie 2020
219

Lăsarea serii aduce din nou timpul în care trebuie să publicăm o poezie venită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Ca de obicei, vă dorim lectură plăcută.SOLITUDINEde Silvi...