Șapte sfaturi de care trebuie să ții cont în sezonul rece pentru economii la încălzire

Șapte sfaturi de care trebuie să ții cont în sezonul rece pentru economii la încălzire

Costurile pentru încălzire se pot menține la un nivel puțin mai scăzut dacă ținem cont de câteva sfaturi pe care le dau specialiștii din domeniu. Cum iarna bate la ușă, am căutat, și am găsit șapte sfaturi de care trebuie să ții cont în sezonul rece, și care se pare că duc la ceva economii de bani cu încălzirea apartamentelor.

1. Panouri reflectorizante pentru izolarea caloriferelor. Aceste panouri vor ajuta să economisiți căldură în casă. Le puteți cumpăra sau face singuri. Pentru acest lucru veți avea nevoie de panouri din carton acoperite cu folie de aluminiu și de adeziv. Asta e tot. Acoperiți pereții din spatele caloriferelor și veți economisi astfel de 3 ori mai multă energie termică.

2. Folie pe geamuri. N-ai auzit niciodată de pelicula specială care acoperă sticla și reduce pierderile de căldură? Este foarte utilă: reduce pierderile de căldură, previne formarea gheții în timpul iernii și vă protejează locuința de razele ultraviolete dăunătoare.

3. Izolați ușa de la intrare. Pentru a face acest lucru este mai bine, totuși, să vă adresați specialiștilor deoarece ați putea face mai rău.

4. Izolați balconul. Dacă locuiți într-un apartament cu balcon, atunci cu siguranță ați observat câtă energie se pierde. Pentru a evita acest lucru se recomandă să izolați balconul. Astfel veți reuși nu doar să economisiți căldură, dar și să asigurați o bună izolare fonică.

5. Izolarea termică a locuinței. Această procedură, din păcate, este destul de costisitoare. Dar metoda funcționează și va face să vă puteți bucura de locuința călduroasă încă mulți ani. Rezultatul va depăși toate așteptările dvs. S-ar putea să aveți nevoie și de ajutorul vecinilor, deoarece este o sarcină destul de dificilă.

6. Cum să economisiți bani cu încălzirea. Regulator de căldură la calorifer. Acesta este foarte util! Instalându-l, veți putea controla singuri nivelul de căldură din apartament.

7. Contorul individual. Acest dispozitiv nu este chiar atât de scump, dar fără el soluțiile enumerate anterior vor fi în zadar. Va fi cald în apartament, dar nu veți reuși să economisiți bani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
29

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
109

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1184

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....