Apel al unor tineri studenți din Botoșani: „Poate Botoșaniul se va mândri cu un Mister Popularitate!”

Apel al unor tineri studenți din Botoșani: „Poate Botoșaniul se va mândri cu un Mister Popularitate!”

Doi tineri din Botoșani participă la „Balul Bobocilor” organizat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași, iar o prietenă a celor doi a transmis redacției că botoșănenii îi pot ajuta să câștige titlurile de Miss, respectiv Mister Popularitate ai unității academice.

Ștefan Trofin are 19 ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. A învățat la Colegiul „Laurian”, acum fiind student în anul I la USAMV Iași.

Nu cred în horoscop, dar consider că trăsăturile de Săgetător și-au pus amprenta asupra caracterului meu, împingându-mă spre noi provocări în fiecare zi. Din această cauză particip acum la balul bobocilor de la Facultatea de agricultură USAMV Iași. Motto-ul meu este <<Enjoy the ride>> și, dacă vreți să va îmbarcați cu mine în această minunată cursă, apăsați butonul de like și poate Botoșaniul se va mândri cu un Mister Popularitate!”, este mesajul tânărului.

 

De cealaltă parte, Bianca Cioclu are tot 19 ani, este din municipiul Dorohoi și a învățat la Colegiul Național „Grigore Ghica”.

Particip la balul bobocilor pentru că sunt o persoană competitivă, vreau sa mă perfecţionez, îmi place să fiu în centrul atenţiei, să cunosc persoane noi, iar acest concurs îmi dă ocazia să fac acest lucru. Sunt o fire energică, am simţul umorului și îmi place să fac lumea să râdă. Îmi plac experienţele noi, iar distracţia este pe primul loc, deşi sesiunea acuşi vine. Sper să rupeţi câteva minute din timpul dumneavoastră şi sa mă votaţi dând un like la poză!”, transmite Bianca.

 

Voturile pot fi acordate până pe 14 noiembrie a.c.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un șofer a provocat trei accidente în lanț, pe o stradă din municipiul Botoșani

astăzi, 19:26
151

Un conducător auto în vârstă de 52 de ani, din municipiul Botoșani, a provocat un carambol cu patru mașini implicate, pe strada Ion Pillat din localiate, luni după-amiază.Acesta ...

În urmă cu puțin timp: Un vitezoman din Vorona a ajuns cu mașina într-o fântănă

astăzi, 19:09
313

Un accident rutier a avut loc, luni seară, în sensul giratoriu de la Joldești, din comuna Vorona. Un conducător auto, în vârstă de 43 de ani, nu a adapatat viteza și s-a izbit &...

Un bărbat din județ a jefuit o bătrână, apoi a ucis-o

astăzi, 18:57
287

O femeie în vârstă de 80 de ani, din comuna Trușești, județul Botoșani, a fost ucisă de către un consătean în vârstă de 65 de ani. Bărbatul a pătruns în locuin...