Apel al unor tineri studenți din Botoșani: „Poate Botoșaniul se va mândri cu un Mister Popularitate!”

Apel al unor tineri studenți din Botoșani: „Poate Botoșaniul se va mândri cu un Mister Popularitate!”

Doi tineri din Botoșani participă la „Balul Bobocilor” organizat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași, iar o prietenă a celor doi a transmis redacției că botoșănenii îi pot ajuta să câștige titlurile de Miss, respectiv Mister Popularitate ai unității academice.

Ștefan Trofin are 19 ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. A învățat la Colegiul „Laurian”, acum fiind student în anul I la USAMV Iași.

Nu cred în horoscop, dar consider că trăsăturile de Săgetător și-au pus amprenta asupra caracterului meu, împingându-mă spre noi provocări în fiecare zi. Din această cauză particip acum la balul bobocilor de la Facultatea de agricultură USAMV Iași. Motto-ul meu este <<Enjoy the ride>> și, dacă vreți să va îmbarcați cu mine în această minunată cursă, apăsați butonul de like și poate Botoșaniul se va mândri cu un Mister Popularitate!”, este mesajul tânărului.

 

De cealaltă parte, Bianca Cioclu are tot 19 ani, este din municipiul Dorohoi și a învățat la Colegiul Național „Grigore Ghica”.

Particip la balul bobocilor pentru că sunt o persoană competitivă, vreau sa mă perfecţionez, îmi place să fiu în centrul atenţiei, să cunosc persoane noi, iar acest concurs îmi dă ocazia să fac acest lucru. Sunt o fire energică, am simţul umorului și îmi place să fac lumea să râdă. Îmi plac experienţele noi, iar distracţia este pe primul loc, deşi sesiunea acuşi vine. Sper să rupeţi câteva minute din timpul dumneavoastră şi sa mă votaţi dând un like la poză!”, transmite Bianca.

 

Voturile pot fi acordate până pe 14 noiembrie a.c.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Video: Bătrân proiectat pe asfalt de o mașină, pe o trecere de pietoni din municipiul Botoșani

astăzi, 16:13
1196

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoșani, a fost acroșat cu mașina pe o trecere de pietoni, în după-amiaza zilei de vineri, pe strada Bucovina, fiind transport...

Bărbat escortat spre Penitenciarul din Botoșani, pentru infracțiuni rutiere

astăzi, 15:44
435

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost încarcerat, joi, în Penitenciarul Botoșani, după ce a fost condamnat de Tribunalul din Botoșani pentru infracțiuni în regim ...

În urmă cu puțin timp: o locuință din municipiul Botoșani a fost cuprinsă de flăcări

astăzi, 15:10
1032

O locuință situată pe strada Pod de Piatră, din municipiul Botoșani, a fost cuprinsă de flăcări, vineri după-amiază.Pompieri ai Detașamentului din Botoșani au fost solicitați să inte...