Tânărul care a încercat să violeze o femeie, după ce i-a decuplat casa de la rețeaua electrică, arestat preventiv

Tânărul care a încercat să violeze o femeie, după ce i-a decuplat casa de la rețeaua electrică, arestat preventiv

Tânărul de 22 de ani acuzat de tentativă de viol, lovire şi violare de domiciliu, după ce ar fi decuplat casa unei femei de la reţeaua de electricitate şi ar fi pătruns în interior cu scopul de a o viola pe proprietară, a fost arestat preventiv.

Marți, Judecătoria din Botoșani a emis, pe numele acestuia, un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 august, tânărul ar fi întrerupt alimentarea cu energie electrică de la locuinţa victimei, prin decuplarea de la stâlpul de electricitate, iar în momentul în care persoana vătămată, o femeie de 37 de ani, a părăsit locuinţa, tânărul ar fi pătruns în interiorul imobilului.

În momentul în care femeia s-a întors în locuinţă, bărbatul ar fi încercat, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, însă a renunţat la acţiune din cauza ţipetelor victimei.

Tânărul a părăsit locul faptei, fiind depistat, în aceeaşi noapte, de către poliţişti, pe raza localităţii de domiciliu.

Agresorul va rămâne în arest până pe 30 septembrie a.c. inclusiv.

 

Spune-ne opinia ta