Măsură preventivă consfinţită de Tribunal în cazul suspecţilor de tâlhărie

Decizia Judecătoriei Botoşani în privinţa menţinerii deciziei arestului preventiv pentru cei trei suspecţi de tâlhărie a fost menţinută şi de Tribunalul Botoşani, care a respins contestaţiile celor trei.

Măsură preventivă consfinţită de Tribunal în cazul suspecţilor de tâlhărie

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Arest la domiciliu sau control judiciar- asta îşi doreau cei trei suspecţi în cazul tâlhăriilor care au bulversat şi indignat Botoşanii la mijlocul lunii decembrie. Prezentaţi la Judecătorie pentru menţinerea arestului preventiv, cei trei şi-ar fi dorit să scape, măcar pentru câteva zile, de gratiile arestului. Judecătorul, însă, a acceptat propunerea Parchetului care a solicitat ţinerea lor după gratii.

Au contestat imediat măsura la Tribunalul Botoşani, iar joi, instanţa a decis să respingă, ca nefondate, acţiunile celor trei- doi dintre ei cu condamnări anteriore, atât în ţară cât şi în străinătate. În aceste condiţii, Dragoş Moroşanu, Ionuţ Iasciuc şi Cătălin Aniţă vor rămâne în arest preventiv, timp în care anchetatorii se străduiesc să adune întreg probatoriul pentru a dispune trimiterea lor în judecată.

 

Spune-ne opinia ta