Trei incendii în mai puțin de patru ore, în Botoșani

Trei incendii în mai puțin de patru ore, în Botoșani

Vineri, 24 ianuarie a.c., pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a trei incendii, care au cuprins o locuință din municipiul Botoșani, o anexă de pe rază localității Alba, comună Hudești și vegetația uscată de pe circa un hectar, pe raza localității Văculești.

Pentru stingerea celor trei incendii, care s-au produs în mai puțin de patru ore, au intervenit, în total, 31 de pompieri.

Flăcările au distrus bunuri materiale în valoare de cca. 33.000 lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 400.000 lei.

Evenimentele cu foc au fost generate de: coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile, scurtcircuit electric și foc deschis în spații deschise.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poza zilei: Dincolo e mai ieftin?

astăzi, 11:36
62

Poza zilei ar putea fi chiar poza lunii septembrie.(fotografie realizată de către un cetățean)

Tânăr prins aproape în comă alcoolică la volan și fără permis

astăzi, 10:58
204

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit în trafic, pe strada Cimitirului Vechi din orașul Flămânzi, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani...

Tânără din Botoșani condamnată și închisă pentru violență

astăzi, 10:34
195

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri, au reușit identificarea unei tinere de 30 de ani, din comuna Călărași, pe numele căreia era emis...